Jeszcze pół godzinki!!!! Kocham ten film:) Mogliby dać od razu całą serię, chętnie obejrzę kosztem zarwanej nocy;)
Również bym chętnie obejrzała calutką serię od razu,a tak trzeba będzie czekać tydzień na kolejną część :(
Ja też czekam. Pozdrawiam fanów "Powrotu do przyszłości" przeżyjmy to jeszcze raz :)
TVP HD nadaje! Film oglądam chyba z 30 raz i nadal mnie bawi. W poniedziałek druga część!
Super było obejrzeć a już dawno go nie widziałem prawie wszystko zapomniałem więc czułem się jak bym go 1 raz oglądał, ach co za film arcydzieło z krwi i kości no i jeszcze kolejne części w następne środy jestem wniebowzięty.
Produkcje tego typu to już swoista tradycja oglądania i przede wszystkim sentyment do filmów lat 80tych. Równie dobrze, do tej pory, bawię się oglądając filmy w których występowali Chevy Chase i ponadczasowe "Wakacje w krzywym zwierciadle", John Candy, Richard Pryor..z takim samym sentymentem traktuję kino kopane z Jean Claude Van Damme...myślę, że wiele osób z rocznika 81(mój rocznik) zgodzi się ze mną.
Film jest prześwietny :) choć lubię kino lat '80, do tego filmu odnosiłam się z rezerwą... Ale teraz widzę, że to był wielki błąd :) Nie mogę się doczekać kolejnych części ;]