Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360352
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

Mała sonda

ocenił(a) film na 10

Która część jest według Was najlepsza i dlaczego?

ocenił(a) film na 10
reesee

Wbrew krytyką uważam, że druga. Powody: fajna wizja przyszłości, ciekawe rzeczy wynikające z tego, ze mozna spotkać samego siebie, możliwość zobaczenia jednego aktora w kilku rolach.
Ostatnio też dużo bardziej zaczełam doceniać część pierwsza. Wogóle moja odpowiedź jest troszke "na wyrost", bo każda z tych części jest świetna i trudno aż tak jednoznacznie którąś wróżnić :P

ocenił(a) film na 10
reesee

Uwazam ze jedynka ma najlepszy klimacik z calej trylogi ;)

ocenił(a) film na 10
reesee

Zdecydowanie jedynka. W latach 80- tych, byłem na niej w kinie i bardzo utkwiła mi w pamięci. Wszystko w niej było świetne historia, efekty, gra aktorów, muzyka itd. Po dzień dzisiejszy, jest to jeden z moich ulubionych filmów. Pozdrawiam fanów

reesee

2 :) Wg mnie najwięcej się dzieje i jest fajny klimat przyszłości 8)

ocenił(a) film na 10
reesee

Dla mnie wszystkie trzy części są super. Szkoda tylko,że wieża zegarowa z filmu poszła z dymem :(. Podobało mi się jak Michael J. Fox (filmowy Marty McFly) grał Johnny'ego B. Gooode (nie pamiętam w której to było części). Widziałam ten film wiele razy i po raz kolejny bym chętnie jeszcze raz obejrzała.

ocenił(a) film na 10
reesee

Jak dla mnie to jest jedyna trylogia filmowa, w której podobają mi się wszystkie części "Powrotu do przyszłosci". :)