Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360319
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

Jak dla mnie Powód do przyszłości jest lepszy zarówno od Gwiezdnych wojen jaki Indiany Jonesa. Zdecydowanie najlepszy filmu ''kina nowej przygody''.

ocenił(a) film na 10

Zgadzam sie w 100% :D:D:D:D

Nie zgadzam się. GW to jest to.

użytkownik usunięty
neo_angin

GW najsłabsze, szczególnie ostatnia cześć starej trylogii

Nie znasz się. Każda część starej trylogii jest lepsza od najlepszej części "Powrotu do przyszłości" czyli tej. Przynajmniej moim zdaniem.

użytkownik usunięty
neo_angin

od jedynki na pewno nie jest lepszy Powrót Jedi, Nowa nadzieja w sumie też - choć to był film przełomowy.

Nie widziałem w dzieciństwie więc fanem BTTF nie jestem. Jedynka świetna,a następne spoko. Zemstę Sithów też stawiam dużo wyżej.

użytkownik usunięty
neo_angin

Zemstę Sithów zaskakująco dobra, ale nie ma startu do BTTF. Ja natomiast wszystkie filmy widziałem w dzieciństwie i GW w ogóle mnie jarały. kosmiczne statki, włochate małpy, miecze świetlne, śmieszne roboty - to nie dla mnie.

Ogólnie nie lubisz fantasy. Właśnie GW ma mało wspólnego ze Sci-fi. Dobrze ktoś nazwał że to Fantasy w kosmosie.

użytkownik usunięty
neo_angin

no rzeczywiście bardziej fantasy. Mnie tam za małolata bardziej kręciły akcyjniaki: Terminatory, Szklane pułapki, Rambo, Predatory, Alieny... i tak do dziś mi to zostało.