Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360319
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

aktorzy

ocenił(a) film na 10

cześć słuchajcie a ja mam takie pytanie, kto grał młodą Lorraine, no bo przecież nie uwierze w to że ta sama babka, to nie możliwe a na pewno nie z technologią kręcenia w tamtych czasach.

Bo w spisie nie ma nic o young Lorraine.

ocenił(a) film na 10
michal9o90

Kiedyś nie liczyła się technologia kręcenia tylko pomysły, teraz jest odwrotnie.

To taka ogólna refleksja, a co do pytania, to aktorka grająca Lorraine miała podczas kręcenia pierwszej części 24 lata więc co za problem z zagraniem nastolatki?

ocenił(a) film na 10
pan_dziejaszek

serio? kurcze nieźle, no ja taki zdziwiony jestem, bo w 2 części widzimy ją jako żonę i to w naprawdę różnych kreacjach i jestem troszkę zaskoczony tym, jeśli to ona zagrała te wszystkie role. W takim razie zajebista charakteryzacja.

Wiesz w 2 części też ją widzimy młodą, no ale przypuszczam, że pewnie wtedy to tylko wkleili sceny z pierwszej części filmu.

A co do refleksji no cóż, ja się zgadzam z tobą w 100%, no może zdarzają się i teraz dobre filmy, które idą w parze z technologią ale na pewno jest ich mniej, teraz więcej gniotów wychodzi, mam 21 lat zaledwie, ale wolę oglądać starsze filmy niż nowe.

ocenił(a) film na 10
michal9o90

Moze oglądasz albo oglądałeś Majewskiego? Tam charateryzują ludzi na np. prezydenta zeby sie z nich ponabijac. W BTTF bylo tak samo to byla identyczna charakteryzacja. I wszystkie te role grala ta sama aktorka. To samo mamy z Michaelem J.Foxem jego tez zharakteryzowali w 2 czesci moze cie to zdziwi (Mnie tez to zdziwilo) Ten sam aktor (Michael) Grał Martiego z 1985, starego Martiego z 2015, Martego juniora i SWOJĄ CÓRKĘ! To byl dla mnie szok. Pozdrawiam fanów

ocenił(a) film na 10
nol1324

Córkę! Od 20 lat ciągle ten film oglądam! Przynajmniej raz w roku całą serię a tego nie wiedziałam! Powaliłeś mnie!

ocenił(a) film na 10
michal9o90

Heh, tu obejrzyj drugą część. Zgadnij kto grał córkę Martego...

ocenił(a) film na 10
michal9o90

Ona jeszcze grała Maggie McFly w trójce :-) a Michael J Fox grał jej męża Seamusa ;-)

ocenił(a) film na 10
Angie_21

Tak wiem ale... Jestem dziewczyną:)

ocenił(a) film na 10
nol1324

Haha przepraszam ;)