Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360352
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

film

ocenił(a) film na 8

Ja się w tym filmie zakochałam jako małe dziecko Uwielbiam wszystkie części a
szczególnie pierwszą , jest boski i śmieszny !

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 9
kingofpeace

film mojego dzieciństwa. jest po prostu wspaniały. masa śmiechu, świetna komedia. można go oglądać i oglądać. pierwsza część najlepsze, pozostałe dwie minimalnie słabsze, ale i tak rewelacyjne. nie można nie znać tego filmu

ocenił(a) film na 9
kingofpeace

<znowu jakieś problemy z edycją>
p.s. wspaniałe zdjęcia na stronie, którą podałaś w opisie na profilu

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
kingofpeace

25 grudnia 1994 nagrałem pierwszą część na kasecie video leciał ten film na Jedynce,mam go do dziś i uważam że jest to super komedia,Marty i Biff oraz niesforny George dają czadu pamiętam że miałem wtedy największy ubaw w święta z tego filmu:) Polecam

ocenił(a) film na 8
kingofpeace

Kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham wszystkie części :DD Obejrzałam wczoraj część 3, a dwie poprzednie w ciągu ostatnich kilku dni. :) Coś niesamowitego ! :D Czemu nie puszczają tego w telewizji??? Wolą jakieś debilne "trudne sprawy", "świat według kiepskich" czy "m jak miłość". Gdybym pracowała w TV i miałabym tam władzę, to co miesiąc bym puszczała jakiś film z Michaelem ;DD

ocenił(a) film na 8
asia_92_12

Puszczali to często na 2 . Nawet w tym roku cyba na jesień bylo i kiedys leciało na ale kino z rok temu ale tak to rzadko . Ja się w tym zakochałam jak oglądnęłam w wieku 9 lat w wakacje własnie jak leciało na TVP 2 i kocham to ! <3

ocenił(a) film na 10
kingofpeace

Załóżmy własną stację TV i emitujmy co nam się podoba:) heh Powrót do Przyszłości też uwielbiam:)