1 Listopada leci na TVN pierwsza część 11 Listopada druga część, a trzecia nie wiem ale będziemy wiedziec bo będą reklamowac i przypominam, że na TVN!!!! HURA!!!! HUJA!!!
Super, super, super, super, film. Juz nawet nie pamiętam, który raz teraz będę go oglądać na ten film można patrzeć i patrzeć, i nigdy się nie znudzi. genialny film genialna obsada i genialni ludzie co go wymyślili czyli tam Zemeckis Spealberg i reszta bandy.... SUPER!!!!!
Zgadzam się!!! Film niesamowity, a Michael J. Fox taaaaaaaaaaaki ql!!! Najlepszy film wszech czasów!:)
:D
ale sie uśmiałam z tvn-owych tłumaczeń :P :D :)
Nie wiem po co na siłe kondensator tłumaczyć kompresor... hehe
albo zamiast "podwodnego oczarowania" były "czary na dnie morza" (jeszcze nie sprawdziłam co jest dokładniejsze ale i tak sie uśmiałam)
ah kochany powrót w każdej skórce tłumaczeniowej najlepszy... :-)
Mnie tam się podobało takie stare dobre tłumaczenie, gdzie "what are you lookin at, buthead" było przetłumaczone na "na co się gapisz, młotku", pamiętacie to?:) Może w nowych wersjach też tak jest, nie wiem- wolę oglądać w oryginale : P
na pewno było w podobnym kontekscie gdzieś na tvn "krasnalu" a w polsatowych chyba "dupku" :)
BEZNADZIEJNY OKROPNY KICZOWATY NIENORMALNY DURNOWATY KRETYŃSKI FILM I CHIBA WŁAŚNIE DLATEGO GO NIE LUBIĘ :):):))):):):):):):)