OK, PRZEKONALIŚCIE MNIE! MYŚLĘ, ŻE BTF ZASŁUGUJE NA CONAJMNIEJ 1000 WPISÓW:)
POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW PODRÓŻY W CZASIE!!! SPOTKAMY SIĘ W PRZYSZŁOŚCI... ALBO W PRZESZŁOŚCI ;)
potwierdzam :D wpisuje sie tylko, żeby dać wyraz temu, że to mój ulubionych film everrr, no ale każdy odlicza to i ja:P 187 :)
186 - Jestem wielkim fanem całej trylogii BTTF !!! Wszystkie te częsci są utrzymane w świetnym komediowym klimacie i mimo iż np. I częśc ma już ponad 20 lat , to nadal z przyjemnościa się ją ogląda :)
Najlepszy film w historii kinematografii , przynajmniej dla mnie... Oglądany przeze mnie niezliczoną ilość razy - nigdy nie nudzący się. Za każdym razem odkrywam coś fascynującego w tym filmie, mimo że znam go na pamięć. 100/10
182 Dokładnie, odkrywanie kolejnych szczegółów za każdym kolejnym razem jest niesamowite. 10/10
180:D Całą trylogię widziałem daaawno temu ale za każdym wazem bawię się równie dobrze!
179 . CZAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! albo HEAVY :)
177 wychowalem sie na tym filmie i po dzis dzien jest to dla mnie jeden z najlepszych filmow jakie widzialem! pozdrawiam
173 no i czekam na wersję Blue Ray !!!! Byle w przyszłości nie przyszło komuś do głowy zrobić remake...
171 no nigdy lepszego filmu w tym gatunku chyba sie nie doczekamy najleoszy film oczywiście w tym, gatumnku
Popieram treść zawartą w temacie oraz to, że ten film zasługuje na więcej niż 200 wpisów(no ale, niech na razie dojdzie do tych 200, a potem się zobaczy ;P)
155
Trafiłem na ten temat przypadkiem (no bo jak inaczej), a sama inicjatywa, choć pozbawiona jakiegokolwiek sensu, to ze wszech miar słuszna.
151
Klasyk science fiction. Pierwsza i druga częćś są poprostu super. Szkoda że trzecia częćś jest słabsza.