Powrót laleczki Chucky

Child's Play 2
1990
6,2 14 tys. ocen
6,2 10 1 13800
5,9 11 krytyków
Powrót laleczki Chucky
powrót do forum filmu Powrót laleczki Chucky

........................................., ale negatywnie. Zacznę od tego, że nie oglądałem części pierwszej. Film obejrzałem dlatego, ponieważ naprawdę bardzo mi się nudziło. Tata opowiadał mi o tym filmie i mówił, że to bardzo dobry i straszny film(chodziło o część 1). Tak naprawdę to po obejrzeniu tego filmu czułem się jakbym obejrzał coś w stylu nudnawego thrillera w połączeniu z głupkowatą komedią. Proszę tylko by nikt nie przyjął tego jako prowokacja. Film mi się po prostu nie podobał.

ocenił(a) film na 8
jabba11

W końcu miał prawo Ci się nie podobać :) Dla mnie ta część (pierwsza i trzecia też) to (oczywiście tylko w swoim gatunku: horror - komedia) dobre filmy. To postraszą to rozśmieszą. Czwarta i piąta część to już nie to samo. Ten film zdecydowanie odstaje (pozytywnie) od innych produkcji tego rodzaju z tamtych lat...

patkot28

Właśnie postanowiłem po raz drugi obejrzeć ten film. Mam oczywiście nadzieję, Ze tym razem będzie nieco lepszy . Szczerze mówiąc to Chucky jest chyba mim ulubionym psychopatą z bandy tych wszystkich szaleńców z lat osiemdziesiątych. :D

jabba11

I obejrzałem. Tym razem podobał mi się wiele bardziej niż wcześniej. Może to dlatego, że oglądałem go około 23 :D. Ogólnie Chucky wymiata, te jego teksty, pomysły...9/10