........................................., ale negatywnie. Zacznę od tego, że nie oglądałem części pierwszej. Film obejrzałem dlatego, ponieważ naprawdę bardzo mi się nudziło. Tata opowiadał mi o tym filmie i mówił, że to bardzo dobry i straszny film(chodziło o część 1). Tak naprawdę to po obejrzeniu tego filmu czułem się jakbym obejrzał coś w stylu nudnawego thrillera w połączeniu z głupkowatą komedią. Proszę tylko by nikt nie przyjął tego jako prowokacja. Film mi się po prostu nie podobał.
W końcu miał prawo Ci się nie podobać :) Dla mnie ta część (pierwsza i trzecia też) to (oczywiście tylko w swoim gatunku: horror - komedia) dobre filmy. To postraszą to rozśmieszą. Czwarta i piąta część to już nie to samo. Ten film zdecydowanie odstaje (pozytywnie) od innych produkcji tego rodzaju z tamtych lat...
Właśnie postanowiłem po raz drugi obejrzeć ten film. Mam oczywiście nadzieję, Ze tym razem będzie nieco lepszy . Szczerze mówiąc to Chucky jest chyba mim ulubionym psychopatą z bandy tych wszystkich szaleńców z lat osiemdziesiątych. :D