przewidywalny zwlaszcza bezmyslnosc bohaterki.
rety ale ona ma bajeczne balony, kurcze przeciez sie nie dziwie temu maniakowi ze ją tak gonil hehe
Czyli mówicie, że silikon + push-upy są w cenie? Nie pomyliły Wam się kategorie filmów? Przynajmniej jeśli chodzi o ten silikon, bo pushupów główne "bohaterki" nad wyraz szybko się pozbywają ;>
A sam P2 - IMHO nuuuuuuda, od 15 minuty po samym pomyśle na główny wątek i sposobie budowania fabuły wiedziałem jak się skończy (czyt. zły zginie z ręki niewiasty w kusej spódniczce hojnie obdarzonej ręką chirurga plastycznego, dobra samotnie wyjdzie na światło dzienne zostawiając za sobą mały stos trupów jak w Resident Evil itp). Że też jest tam mało klimatycznych horrorów (nie mylić z gore) bez wypływających jelit i czerwonej farby na kamerze, jak chociażby "Inni" czy "Sierociniec".
Kurczę - P2 męczyłem po ~25 minut przez trzy wieczory (ostatniego musiałem oddać do wypożyczalni więc kawa + pozycja siedząca) - po prostu usypiałem po dawce ~25 min :(
Ty kolo masz cos z okiem? Dziewczyna cudna, piersi ma prawdziwe, nie zadne silikony, na jakiej podstawie tak twierdzisz? widac odrazu ze naturalne, widac malo wiesz o dziewczynach, film bardzo fajny i klimatyczny, moze ty jestes nudziarz i dlatego tak meczyles ten film
aha akurat sierociniec to mega oklepany jest, powstalo chyba ze 100 filmow o podobnych motywach, wiec rzeczywiscie mega odkrywczy film, a juz zakonczenie ma tak zalosne ze caly film przesralo.
recenzja w pelni oddaje wartosc tego dziela. ja bym dal 9/10 za cycki i 2/10 za film...
Nie, nie jestem, ale jestem na tyle dorosły, aby nie ślinic sie na każde cycki na ekranie