PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501868}

Poznasz przystojnego bruneta

You Will Meet a Tall Dark Stranger
2010
6,0 44 tys. ocen
6,0 10 1 44089
5,8 33 krytyków
Poznasz przystojnego bruneta
powrót do forum filmu Poznasz przystojnego bruneta

ciekawe jaki tytul wymysli polski dystrybutor :/

użytkownik usunięty
peyttonn

pewnie zaś jakiś badziewny:/

peyttonn

Stawiam na "Wysoki brunet wieczorową porą"

ocenił(a) film na 5
kam_ro

jaki kol wiek by nie był będzie beka jak zawsze, przynajmniej będzie śmiesznie:P

presence

dokladnie, napewno bedzie taki na ktory zadny normalny czlowiek by nie wpadl :P

peyttonn

Może coś w stylu "W ciemnej uliczce", najnowsza komedia twórców "Co nas kręci co nas podnieca". :)

użytkownik usunięty
leniwypizmak

hahaha, rozwaliłeś mnie tym :D

ocenił(a) film na 7
peyttonn

Oj, niestety też się tego obawiam, osobiście uwielbiam oryginalne tytuły nadawane filmom Allena, a po ostatnim pomyśle naszych polskich dystrybutorów, aż boję się rozważać jakiekolwiek zbliżone temu opcje.

ocenił(a) film na 5
peyttonn

"Będziesz uprawiać seks z nieznajomym"

wiktork

Na pewno nie bedzie wiernym tłumaczeniem bo po obejrzeniu filmu uważam, że tytuł oryginalny jest też dość przypadkowy

ocenił(a) film na 5
peyttonn

W sumie jest mi już obojętne jaki będzie tytuł, ale oby ten film w ogóle się u nas pojawił!! :(

użytkownik usunięty
peyttonn

Ten tytuł to już pewniak? Czy (kiepski) żart?

użytkownik usunięty

dobrze przetłumaczony, o co ci chodzi?

użytkownik usunięty

O to, że kiepsko brzmi i wygląda. Tłumaczymy tytuły dosłownie tam, gdzie nie powinniśmy i na odwrót. Chociaż dobrze, że nie zastosowali się do najnowszej mody, czyli: "You will meet a tall dark stranger. Poznasz przystojnego bruneta", to by było coś!... Tak sobie narzekam tylko na polskie talenty, nic więcej ;)

ocenił(a) film na 7

Całkowicie się zgadzam, weszłam na stronę i omal nie spadłam z krzesła. Jakoś nie wyobrażam sobie takiego tytułu na polskich plakatach promujących film, kompletnie.