właśnie jestem po seansie powyższej produkcji w Toronto, kiepsko, bardzo kiepsko...jego
filmy zawsze charakteryzowały sie dla mnie tym, że posiadały w sobie jakiś problem,
tajemnice do rozwiązania, a tu.....niccccccccccc, zupełnie nic, taka dobra obsada, a tak
zupełnie nic z aktorów nie wyciagnięto ! i do tego moim zdaniem film zosatł zakończony w
połwie, zero przeslania, może jedynie, że życie jest pustką, w ktorej czasem pojawia się
ludzka bezwzglednośc i głupota
Mam pytanie...ile razy wspomnisz jeszcze że mieszkasz w Toronto? Bo mnie irytujesz. Chcesz się wypowiedzieć na temat danego filmu czy aktora, proszę bardzo, ale nie wiem co to ma za znaczenie czy ja dany film obejrzę w kinie w Polsce czy miesiąc wcześniej na festiwalu w Toronto. Patrzę na Twoje wypowiedzi i widzę: "W Toronto....","W Toronto...."'"W Toronto..."...To jest FILMWEb.pl a nie PochwalSięGdzieMieszkasz.pl....
Mam pytanie...ile razy wspomnisz jeszcze że mieszkasz w Toronto? Bo mnie irytujesz. Chcesz się wypowiedzieć na temat danego filmu czy aktora, proszę bardzo, ale nie wiem co to ma za znaczenie czy ja dany film obejrzę w kinie w Polsce czy miesiąc wcześniej na festiwalu w Toronto. Patrzę na Twoje wypowiedzi i widzę: "W Toronto....","W Toronto...."'"W Toronto..."...To jest FILMWEb.pl a nie PochwalSięGdzieMieszkasz.pl....
racz zauważyc, że zamieściłam mój wips w październiku, czyli kilka miesięcy przed Polską premierą, a duża część użytkowników tego serwisu jakoś nie potrafi uświadomic sobie, że nie tylko w Polsce czy Europie ludzie ogladaja filmy i zagladają na filmweb i później trafiam na komantarz w stylu "jak możesz oceniać film, który nie miał jeszcze swojej premiery", więc aby uniknąc wszelkich wątpliwości pisze gdzie dany film widziałam, a jakbyś był wystaczająco dociekliwy, to dowiedziałbys się, że wcale w Toronto nie mieszkam
wystarczająco, żeby móc się wypowiadać, inaczej bym tego nie robiła, ale to jest chyba dość logiczne
Też mam odczucie, że film został przerwany w połowie.Nie za bardzo mi się spodobał, a momentami wręcz nudził...
zgadzam się ! myślałam że każdy zauwazył że film jest beznadziejny , z taką tez nadzieją szukałam polskich recenzji ale każda jest pochlebna...