PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501868}

Poznasz przystojnego bruneta

You Will Meet a Tall Dark Stranger
2010
6,0 44 tys. ocen
6,0 10 1 44089
5,8 33 krytyków
Poznasz przystojnego bruneta
powrót do forum filmu Poznasz przystojnego bruneta

rozczarowanie

ocenił(a) film na 8

Spodziewaliśmy się z moim mężczyzną czegoś lepszego...wyszliśmy z poczuciem
straconego czasu... nie był najgorszy ale tak ja w ocenie...słaby...Allena stać na coś
więcej...a po jego ostatnich filmach naprawdę spodziewałam się takiego WOW!!

ocenił(a) film na 8
panti24

choć na obronę jeden pozytyw-obsada...faktycznie rewelacyjnie broniła całości mało cieakwego filmu

panti24

ja się nic ciekawego nie spodziewałem z moimi kobietami, przyjaciółmi, kolegami, psem, kotem, chomikiem, żółwiem i rybkami. Woody Allena twórczość jest tak zjawiskowa, że każdy znawca, nie znając reżysera, odgadnie, iż to dzieło Allena. Aaaaa, moja rodzina też się nie spodziewała czegoś zachwycającego - każdy z nas nie może się wyzbyć wrażenia, że to nie był stracony czas...

ocenił(a) film na 5
panti24

Zgadzam się. Ja w raz z moją dziewczyną, przed chwilą skończyliśmy go oglądać i zgodnie daliśmy mu 5/10. Film totalnie bez rewelki i dotykający w mało ciekawy sposób tematyki już wiele razy poruszanej. Ogólnie to - bu.

ocenił(a) film na 7
panti24

Śmieszy mnie takie podejście ja i moja dziewczyna , ja i mój mężczyzna.Absurd trzeba było iść do łóżka a nie do kina.Film dobry z dobrą obsadą i w tym przypadku Dramat, Komedia rom jest nim.Ja i moja komórka też tak twierdzi ehehehe :)