Pozwól mi wejść

Låt den rätte komma in
2008
6,7 42 tys. ocen
6,7 10 1 41974
7,1 26 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Ten filmie perfekcyjnie by się nadawał na Zone Europa. Idealnie tam pasuje. Nic się nie działo, nie było napięcia, klimatu, ZERO.

ocenił(a) film na 9
Dixiee

Nie wiem jakie wy filmy preferujecie, ale dla mnie był świetny i na pewno nie mogę o nim powiedzieć, że nie miał klimatu.

Dixiee

Ech.... po prostu nie każdy film da się zrozumieć na pierwszy rzut oka. A akurat napięcie było i to całkiem dobre....tylko trzeba się wczuć w ten obraz...... nic się nie działo ?!.... zobacz jeszcze raz ten film i dopiero wtedy wypowiedz... bo mam wrażenie że chyba oglądałeś go na wpół śpiąco.......

ocenił(a) film na 10
Dixiee

Swoją drogą na Zone Europa często puszczają bardzo dobre filmy.

Dixiee

no cóóóż. Jak dla mnie są wieśniackie. m

ocenił(a) film na 9
Dixiee

No cóż nie każdy potrafi docenić dobre kino, jak dla mnie 8/10

Liam_2

Hm a może to nie to, że nie potrafię, tylko po prostu MI się nie podobał. To, że tobie tak to nie znaczy że jest to dobre kino :)

ocenił(a) film na 10
Dixiee

Znaczy filmy na Zone Europa wieśniackie? No to trochę jednak dziwne stwierdzenie, bo puszczają dużo klasyków naprawdę dobrego kina. I nawet mi nie chodzi o moją prywatną ocenę, ale w tym sensie, że często nadają filmy, które po prostu zaznaczyły się w historii kina.

Eleonora

Może mam złe skojarzenie, ale kojarzą mi się po prostu z nudą, obejrzałam tam niewiele dobrych filmów.

ocenił(a) film na 8
Dixiee

Mozna takze powiedziec,ze skoro tobie sie nie podobal,to nie oznacza,ze film jest zły.Mnie się bardzo podobal 8/10.A klimat był,tylko trzeba było go wyczuc.

yellow_truck_airlines

Wiadomo każdy ma inny gust. Ja napisałam moją opinię :)

ocenił(a) film na 5
Dixiee

Bo ja wiem. Większość filmów na Zone Europa jest faktycznie nudna, ale zdarzają się perełki jak "Nierozłączni" czy "Farinelli: Ostatni Kastrat". Ten pierwszy zdecydowanie lepszy, ale mają wspólne elementy.

ocenił(a) film na 10
Gingers

Ja tam wszystkiego nie oglądam, ale dużo jest fajnych. Tych "Nierozłącznych" kurcze nie widziałam. Jak mówisz, że na podobnym poziomie jak "Farinelli..", którego uwielbiam, to muszę sprawdzić czy przypadkiem jeszcze nie powtórzą, bo też bym chętnie zobaczyła.

ocenił(a) film na 10
Eleonora

A nie, jednak po spojrzeniu na stronę fw, to kojarzę ten film. To ten akurat nie jest w moim guście. Za to np. z puszczenia "Dzikiej orchidei" niezmiernie się ucieszyłam.

ocenił(a) film na 10
Dixiee

Jezu, gdzie ja jestem?
LMI to zero, a na Zone Europa puszczają wieśniackie filmy.

Eleo, uszczypnij mnie!

Dixiee

Skoro tak, muszę obejrzeć. Uwielbiam filmy na Zone Europa, są na poziomie przynajmniej, i to wysokim ;) Pozdrawiam.

TheNaturat_2

jak ktoś ma w ulubionych :"straszny film 4" , "góra czarownic " czy "zmierzch" a wypowiedzi typu "wieśniackie filmy na Europa" to ludzie szkoda czasu na komentarze , przecież to jakaś porażka jest albo nastolatek .

tyrantx

Tyrantx, nie wiem do czego nawiązujesz, bo nie mam żadnej z wymienionych przez Ciebie pozycji w ulubionych i nigdy nie miałam :).

Dixiee

Piękny film(poprostu:)Fantastyczna muzyka idealnie pasująca do obrazu,dobre zdjęcia,no i sama historia zapadająca na długo w pamięć.Bardzo miła odskocznia na papkę z "chłameryki".Więcej takiego kina!

ocenił(a) film na 9
Dixiee

Film absolutnie genialny i urzekający. Gust każdy ma inny, ale jako, że LTROI zbiera oklaski na całym świecie (sprawdźcie ocenę np na imdb czy rottentomatoes) powolę sobie stwierdzić, że z moim akurat gustem wszystko jest ok:)

ocenił(a) film na 7
Dixiee

O tym temacie mówiliście?

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 10
Louis_de_Pointe_du_Lac

Też, ale w końcu padło na wiesz który ;D

Cii!!

ocenił(a) film na 10
Martinn

No wiadomo.

ocenił(a) film na 9
Dixiee

wg nie 1/10 dla tego filmu to czysta ignorancja...