PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 22 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Hej!

ocenił(a) film na 9

Czy nie sądzicie że Hakana, "ojca" Eli/Abby powinien zagrać w tym filmie Christopher Lee?
Miało by to sens gdyż film jest wyprodukowany przez Hammer Films, które w latach 50 stało się sławne ekranizacją Draculi, w tytułowej roli wystąpił wówczas Lee.

Jacob Voorhees

On tak naprawde nie byl jej ojcem przeciez bylo zdjecie ich stare jak sa rownesnikami a ona jest wampirem wiec sie nie starzeje pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 9
chrypa

Wiem, ale napisałem tak żeby nie spojlerować.
SPOILER!
W książce on jest pedofilem któremu Eli płaci ciałem za to że zdobywa dla niej krew.
A w wersji szwedzkiej nie wiemy nic o jego pedofilskich skłonnościach

Jacob Voorhees

aha to przepraszam bo wyszedl mi SPOILER nie czytalam ksiazki ale widze ze jest troche oblesna
pozdrawiam i sory za spoiler

ocenił(a) film na 9
chrypa

to ja przepraszam za spojler i również pozdrawiam.
Eh, no troche obleśna, nie wiem czy tak jest w normalnej wersji, ale w wersji napisanej łatwym szweckim, jest scena w której Hakan powraca zza grobu, widzi Eli i idzie do niej masturbując się przy tym..
Hmm ciekawe dlaczego tego nie pokazaliw filmach...XD

Jacob Voorhees

hahah :) moze i dobrze ze nie pokazali! :) heheh Ciekawa jestem tylko czy "ojciec" byl jej jakims bratem czy chlopakiem :)

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

Uważam, że angaż Christopher Lee do roli opiekuna wampirzycy byłby trafnym posunięciem, gdyby na przeszkodzie nie stał fakt, że liczący 90 lat aktor jest już ciut za stary do tej roli i nie wyglądałby zbyt wiarygodnie w scenach wydpadów po lunch, gdzie potrzeba nieco siły fizycznej.

ocenił(a) film na 9
Skandal

Emm no tak, obejzalem obie wersje nie dawno i stwierdzam ze pasowalby ale musieli by zastapic go kims mlodszym w scenach zbierania krwi, i to wcale nie byloby az takie ziezkie gdyz mial na twarzy maske przez prawie caly czas

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

To dobry pomysł, ale nie wiemy jak obecnie z powodu zaawansowanego wieku stoi koordynacja ruchowa aktora. Widziałem ostatnio " Hugo i jego wynalazek", gdzie aktor w większości scen ze swoim udziałem raczej siedzi za biurkiem i nie wykonuje bardziej gwałtownych ruchów, więc ciekawie jakby wyglądałby w roli " ojca" pominąwszy nawet sceny z rajdami po krew.