PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 22 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

http://www.rottentomatoes.com/m/let_me_in/

ocenił(a) film na 7
swieca

No co ty, przecież krzykacze którzy nie widzieli filmu wiedzą lepiej ;)

ocenił(a) film na 5
Mystery_Man

No właśnie. Wiadomo, że ten film to będzie shit, bo to amerykański rimejk jest przecież. A ci krytycy pewnie się nie znają.:)

swieca

No cóż. Póki co pozytywne opinie pochodzą m. in od krytyka strony "bloody-disgusting.com", który chwali (!!!) remake za większą krwawość i brutalność. Jeden z co znaczących kawałków -
" I guess you can say Let Me In is a dark and violent slasher-vampire combo disguised as a drama. "
Miało nie być głupiej, krwawiej, a chyba wyszło,tak jak wszyscy się obawiali. Kolejna krwawa papka dla amerykańskich półanalfabetów.

ocenił(a) film na 5
polishchaser1

Może poczekasz ze swoją opinią do czasu, gdy zobaczysz film.

ocenił(a) film na 8
Mr_MarQx

Orientuje się ktoś z Was czy już jest wyznaczona dokładna data premiery tego filmu w Polsce? Na stopklatce w artykule z sierpnia jest napisane, że premiera u nas będzie 15 października a w innym artykule, że 19 listopada a w opisie filmu 22 października. Na filmwebie również widnieje data 22 października :D

ocenił(a) film na 6
swieca

Krytycy chwalą film, że jest wierną kopią oryginału z większą ilością krwi :?

Super po prostu :/

ocenił(a) film na 9
swieca

ja czytałem opinie że o ile let the right one in był prawie doskonały do let me in już taki jest, i tej opini będe się trzymał :O
btw to mam nie jasne wrażenie że nie tylko ja obejrzałem ten film w wersji roboczej jakiś czas temu czyż bym się mylił ??

ocenił(a) film na 8
swieca

http://www.slashfilm.com/2010/10/05/exclusive-deleted-scene-let-me-in-matt-reeve s-explains-why-the-intense-sequence-was-cut/
Wycięta scena z filmu ale bez spoilerów :D
Oraz wyjaśnienie reżysera dlaczego ją wyciął :)