No właśnie. Wiadomo, że ten film to będzie shit, bo to amerykański rimejk jest przecież. A ci krytycy pewnie się nie znają.:)
No cóż. Póki co pozytywne opinie pochodzą m. in od krytyka strony "bloody-disgusting.com", który chwali (!!!) remake za większą krwawość i brutalność. Jeden z co znaczących kawałków -
" I guess you can say Let Me In is a dark and violent slasher-vampire combo disguised as a drama. "
Miało nie być głupiej, krwawiej, a chyba wyszło,tak jak wszyscy się obawiali. Kolejna krwawa papka dla amerykańskich półanalfabetów.
Orientuje się ktoś z Was czy już jest wyznaczona dokładna data premiery tego filmu w Polsce? Na stopklatce w artykule z sierpnia jest napisane, że premiera u nas będzie 15 października a w innym artykule, że 19 listopada a w opisie filmu 22 października. Na filmwebie również widnieje data 22 października :D
Krytycy chwalą film, że jest wierną kopią oryginału z większą ilością krwi :?
Super po prostu :/
ja czytałem opinie że o ile let the right one in był prawie doskonały do let me in już taki jest, i tej opini będe się trzymał :O
btw to mam nie jasne wrażenie że nie tylko ja obejrzałem ten film w wersji roboczej jakiś czas temu czyż bym się mylił ??