Oglądając ten film, szczerze powiem nudziłam się. NIe był to żaden horror, Gdyby wyciąć
krwawe sceny to wyciskacz łez dla 10 latków. Być może nie zrozumiałam przesłania tego
filmu, jesli jakiekolwiek było .. A jak to było z wami??
Mnie ujęła fabuła tego filmu, w szczególności sam pomysł na przyjaźń z wampirem ;) ale wykonanie takie sobie, wolę wersję szewdzką ;D
Cóż, od roku 2008 ciągle gdzieś jest przyjaźń lub miłość z wampirem. Juz nie wiedzą co mają kręcić, bo wszystko sie przejadło
Z nami to jest tak ,że oglądamy filmy stosowne do wieku i posiadanego rozumu. Pozostań przy Drużynie A , a nie będzie Cię nic bolało.
Hah, jakim trzeba być dupkiem żeby przyjść do czyjegoś tematu i go obrażać bo ma odmienne zdanie. Cóż, to się nazywa chamstwo. Coś Ci nie pasuje to zamknij gębę i idź oglądaj dalej. Tylko hipokryta uważa że wszyscy muszą myśleć tak jak on.
Wystarczyło by w ogóle myśleć niekoniecznie jak ja. A co do chamstwa to ........... zdałaś celująco. Na temat Twojego awataru się nie wypowiem, aż tak podły nie jestem.:)
Za to ja mogłabym się wypowiedzieć na temat twojego awatara a raczej jego braku. Cóż są też i tacy którzy swojej parszywej gęby pokazywać nie powinni. Cieszę się że ty masz taką świadomość o swojej :)