... i chyba najlepszy zaraz po Terminatorze 2. Również Cameroon nie nakrecił nic interesującego po tym filmie .. ( Tytanica nie ogladalem i nie obejze ) ... :-)
Nie wiesz co tracisz, bo Titanic to najlepszy film katastroficzny w historii kina, a do tego naprawdę dobry melodramat. A wierz mi że nie gustuję w melodramatach i nie jestem fanem Leo. Przełam się i obejrzyj Titanica :)
Co do Prawdziwych Kłamstw to oczywiście się zgadzam, świetny film, choć wydaje się że niedoceniony. Cameron mógłby znów coś takiego nakręcić.
nie oglądałem i nie obejrzę. komu robisz na złość? tylko sobie. i żyjesz w przeświadczeniu że Cameroon nie nakręcił nic interesującego. no jak oglądałeś 2 filmy jego to się nie dziwię.
Nikomu nie robie na złość .. takie jest tylko moje zdanie ...
A co do JC .. to oglądałem chyba wszystkie jego filmy poza Titanicem ( i Xenogenesis, bo nie wiem skad to dostac ) ... jego filmy są w czołówce moich ulubionych obrazów akcji i s/f ... ba .. nadal uważam że Aliens to najlepsza czesc Obcego .. a Głebia to najlepszy film s/f dziejący sie pod wodą :-) ( chociaż nie rozumiem dlaczego JC nie wpuścił do pełnego obiegu wersji reżyserskiej tego ostatniego ... scena z tsunami - rewelacja ...kto widzial ten wie o co chodzi )
:-))