PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044898}

Prawdziwy ból

A Real Pain
2024
6,5 68 tys. ocen
6,5 10 1 68276
7,1 78 krytyków
Prawdziwy ból
powrót do forum filmu Prawdziwy ból

Muszę zobaczyć...

ocenił(a) film na 5

...film, którego kręcenie jednej ze scen widziałem na własne oczy w mojej miejscowości!

ocenił(a) film na 5
Yom

Jakiej?

artex_twin

Pewnie Lublin

ocenił(a) film na 5
kylo_masters

Nie Lublin. Próbuj dalej, a i tak nie zgadniesz. Nigdzie o tym oficjalnie nie pisali.

ocenił(a) film na 7
Yom

Krasnystaw? (:

ocenił(a) film na 5
xMartuu

Nie Krasnystaw

Yom

Jesteś z Radomia?

ocenił(a) film na 5
zero99

Nie

ocenił(a) film na 8
Yom

Szczecin?

ocenił(a) film na 5
KacperMadalski

W Szczecinie go nie kręcili

ocenił(a) film na 6
Yom

no to moze kot w butach albo fasola?

ocenił(a) film na 5
mort_2

matka wie, że ćpiesz?

Yom

Warszawa?

ocenił(a) film na 5
Yom

Sadurki

Yom

Izbica?

Yom

Sandomierz?

ocenił(a) film na 4
Yom

Kraśnik :)

ocenił(a) film na 8
yberionpl

Byłam w szoku jak zobaczyłam Kraśnik. Naprawdę byli i kręcili w mieście, tzn. na stacji kolejowej? Nigdzie np. w miejskich mediach społecznościowych nie było o tym informacji.

ocenił(a) film na 5
ygerna

Kręcili na stacji kolejowej, ale nie w Kraśniku. Nie było o tym nigdzie informacji, bo to jest bardzo mała miejscowość, więc widocznie nie warta uwagi, choć ja jestem odmiennego zdania, bo w niej mieszkam i znam jej historię.

ocenił(a) film na 6
Yom

Może to i lepiej, że w tym Kraśniku się więcej nie babrali, bo jeszcze trafiliby na teolożkę pastoralną Urszulę Dudziak, króra nie myje części intymnych, gdyż uważa to za grzech

ocenił(a) film na 8
kociara_4

To jest obrzydliwe co piszesz!

Yom

Pierdziszewo dolne?

ocenił(a) film na 5
Zajcevv

Prawie zgadłeś, bo to Zajcevvo Obesrane

ocenił(a) film na 8
Yom

Chodzi o Motycz? :)

ocenił(a) film na 5
emila_emila

Idziesz w dobrym kierunku ;)

ocenił(a) film na 8
Yom

Sadurki? :)

ocenił(a) film na 5
emila_emila

Nagrodę w konkursie wygrywa emila_emila! Jeszcze nie wiem co nią będzie (może zapro do znajomych... na początek ;)), ale tak, akcja na peronie została nagrana w Sadurkach ;)

ocenił(a) film na 8
Yom

:D wiedziałam, że gdzieś już widziałam ten budynek dworca ;)

ocenił(a) film na 8
Yom

Zastanawiałam się czy ta stacja to Kraśnik, bo nigdy na dworcu w Kraśniku nie byłam- a w mieście owszem... Tylko mnie zastanowiło jaki pociąg jedzie z Warszawy przez Lublin i potem Kraśnik... I po co właśnie Krasnik, jak nawet tam nie pojechali, tylko go udawali w Sadurkach...

ocenił(a) film na 8
Yom

No i jak? A film już widziałeś? Bo lokacje akcji klimatyczne i nieoczywiste. Nawet Warszawa wypadła romantycznie.

ocenił(a) film na 5
mmagdalenam

Niestety, nie mam z kim, a samemu brak motywacji :/

Yom

Jest już dostępny online ;)

ocenił(a) film na 5
Weronka90

Dzięki, obejrzałem. Nie w moim guście, ale przynajmniej zobaczyłem jak moja stacja została nazwana w tym filmie 'Kraśnik'. Nie rozumiem takiego zabiegu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Dariusz_Zarczynski

Właśnie to z tego, że kręcili i co z tym zrobisz? G. zrobisz! Masz z tym problem? Idź poskarż się mamie, niech ci wytrze nosek i zmieni pampersa. Jakie kompleksy musi mieć niedorozwój, który ocenia film na 1? To tylko wiesz ty sam, bo jesteś sam, ale nie dziwię się...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem