PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006906}
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 32673
6,4 49 krytyków
Predator: Prey
powrót do forum filmu Predator: Prey

Patrząc po tych tematach na forum, aż strach pomyśleć co muszą przeżywać niektóre osobniki po spotkaniu prawdziwej kobiety na ulicy.

Czorny_Narzeka

A co mają przeżywać niektóre osobniki? Po prostu większość bawi koncepcja małej dziewczynki walczącą z predatorem :)

ocenił(a) film na 8
jareeecki

Pomyślałby człowiek, że ludzie, którzy zapewne sporo grają w gry komputerowe zaakceptowaliby dysproporcje sił między kobietą, a jakimś monstrum. Aloy z Horizona może bić 10x większe od siebie maszyny, Lara Croft wystrzelać cały oddział najemników, a japońskich giereczkach rozwalić wszystkich i wszystko będąc w szpilkach i bikini. A tutaj Indianka walczy z Predatorem, panie, kto to widział?!

jareeecki

Arnold ważył coś ponad 100kg, Amber w tym filmie prawdopodobnie coś ok. 60kg, Predatorzy ważą mniej wiecej 250kg więc protagonistom obu filmów przewagi brakuje po równo

Star_Man

Spoko spoko, ja napisałem że większość narzeka że takie chucherko będzie walczyć dzidami i łukami z predatorem (widać to w komentarzach na fb predator) . Nie mam nic do tego bo czekam na wieczorny seans i to bardzo :)

jareeecki

Jeśli to nie problem to proszę dać znać jak to wypadło, ja będę oglądał dopiero jutro

Star_Man

Nie ma problemu :)

ocenił(a) film na 4
jareeecki

Najważniejsze, że jako silna i niezależna postać płci żeńskiej z obozu komanczów, potrafiła doskonale władać technikami jiu-jitsu i niczym Jason Bourne pokonać resztki obozowiska pełnego rosłych, francuskich traperów. Później posprzątać ponad dwumetrowego stwora z dalekich rejonów kosmosu, któremu sięgała do krocza. Jej charyzma biła tak mocno z ekranu, że końcówkę przewijałem. Uwielbia tak dobrze napisane postacie kobiece w popcornowych akcyjniakach. Ellen Ripley, czy Sarah Connor mogłyby jej czyścić buty.

Czorny_Narzeka

Polaczki na FW jak zwykle nie zawodzą, już dawno się do tego przyzwczaiłem, wchodząc w sekcje komentarzy, rzyg gwarantowany.

John_Shepard

Pokolenie trolli