Ale na tle poprzednich predatorów, z obcymi i bez oraz całej masie rozreklamowanych gniotów 2021/2022 zarówno kinowych jak i bezpośrednio trafiających do stramingu to wypada rewelacyjnie. Bardzo fajna głowna bohaterka, CGI takie mocno sobie, ale 'zabawa' przednia. I tyle.
100% racji. Ripley zabijała kosmitów już ponad 40lat temu a tu główna krytyka jest taka, że dziewczyna w głównej roli...ehhh
Nastoletnia dziewczynka a nie kobieta jaką była Ripley która zabijała bezmózgie zwierzęta jakimi były Xenomorphy a nie inteligentni obcy jakimi byli Predatorzy, i to jest kolosalna różnica. Osobiście to nie przeszkadza mi aby to kobieta walczyła z Predatorem, ale to jak ta siksa z nim walczyła to woła o pomstę do nieba.
film świetny ale mocno naciągany. SPOILER ten Predator jest kompletnym idiotą skoro sam sobie ucina rękę, a potem sam do siebie strzela ( przez lasery naprowadzające :) Dlatego Indianka wygrywa ^_^
To prawda, wiele scen jest dość mocno naciąganych, ale sam film wypada naprawdę nieźle, postawiłbym go na równi z P2 albo i wyżej.
Taki Inny Predator i dlatego fajny .Dziewczynka tez wojowniczka pierwsza klasa .Pozdr.
Predator przygłup walczył jak amator, a bohaterka to gówniara która ze względu na wiek nie mogła mieć doświadczenia w walce tym bardziej z kosmitą który normalnie jest inteligentny i doświadczony w walkach. Musicie być idiotami jeśli coś takiego wam się podoba.
Popieram. Jak na film tej klasy (poprzednie części były BARDZO złe) wyszło naprawdę nieźle. Fajna główna bohaterka, ładna sceneria, w porządku efekty specjalne związane z samym Predatorem OK (bo CGI zwierząt to tragedia). Tempo w porządku, ogólnie miło spędzony czas.
I słusznie. Bardzo dobra robota. Jeden z lepszych filmów z uniwersum predatora. Myślę że podium.
Musisz mieć małe ego skoro hejtujesz wszystkich po kolei. I pewnie nie tylko ego masz małe ;) Żal mi cię, baaaaj!
Jeśli ktoś jest idiotą takim jak ty to trzeba mu to uświadomić. Jaracie się gównem jakby to był 8 cud świata.
Nie zwróciłem uwagi że jesteś dziewczyną, gdybym wtedy wiedział użyłbym innych słów.
Jak to dziewczyna wiesz gdzie uderzyć faceta aby zabolało, dla twojej wiadomości powiem ci że mam ponad średnią.
Bo tobie się podobał, możliwe że innym filmy które nazywasz gniotami się podobały. Jak dla mnie ten film jest najgorszym gównem i profanacją Predatora. Jest tylko jeden dobry film o Predatorze i jest nim ten z 1987, wszystko inne to gówno.
i po co ta cała agresja? Weź coś na uspokojenie bo zaraz wybuchniesz.
To tylko film!
Jeśli jakaś postać z filmu którą lubisz zostałby zgnojona w filmie a inni uważają to za świetny film ciekaw jestem czy byłbyś zadowolony. Ten który wymyślił ten gówniany film powinien zdechnąć w najgorszych męczarniach.
No ok. Ale czy to jest powód do wyzwisk?
Moim zdaniem nie. W dzisiejszym świecie jest wystarczająco nienawiści a film jakikolwiek by nie był to tylko film i nie powinien wzbudzać aż takiej agresji. Zwłaszcza do innych widzów.
Aczkolwiek Jestem w stanie zrozumieć oburzenie na twórców.
Pozdrawiam
Nikt nie poruszył kwestię tego czemu Indianka nadal żyła po uderzeniu rantem tarczy . Tej tarczy która ucięła głowę gościa wraz z całym drzewem .Niemiała nawet twarzy rozciętej po tym. O co chodzi z każdego innego taki cios by zabił a jej nic nie zrobił ?? Jak skoczyła mu na kark tak samo jakim cudem jej nie zabił szponami czy w inny sposób ?? I jakim cudem z takiej wysokości skoczyła mu na kark i nic jej się nie stało ?? Znowu jak udało się jej wskoczyć znowu na kark to miała tyle czasu by 2 razy obwiązać sznurek dookoła szyi i znowu jej nie zabił gdy kolonizatorów ubijał jak muchy stadami , bez zbroi jak się okazało nikt nie mógł w niego trafić .