Predator: Strefa zagrożenia

Predator: Badlands
2025
6,8 6,2 tys. ocen
6,8 10 1 6190
6,2 17 krytyków
Predator: Strefa zagrożenia
powrót do forum filmu Predator: Strefa zagrożenia

Jak w tytule. Jestem fanem serii z Predatorem jak i Obcym , choć serial Alien - earth całkowicie mnie zawiódł. Polecam i tyle, bo cóż można więcej napisać. Dobra zabawa.

ryssiook

Jakos tak krótko.

ocenił(a) film na 7
aronn

Hm... Nie przepadam za komentarzami opisującymi fabułę, czasem stykającymi błędy, lubię - no sam się z nimi liczę - takie, które zachecają do pójścia do kina bądź nie, tzn. obejrzenia. Tu może aż za dużo animacji komputerowej bo było jak w grze, ale podtrzymuje: jeśli ktoś lubi te uniwersum to jest ok.

ryssiook

No slyszalem ze natlok cgi,szkoda....

ryssiook

Jesteś fanem i co z tego? Nic. Ja też jestem fanem oryginału jak wielu tutaj i zwiastun wystarczy, by stwierdzić, iż to wielka kupa.

ocenił(a) film na 7
mariooks1945

Mam inne odczucia po seansie no świetnie się na nim bawiłem, choć fabuła mocno grała schematami o od połowy filmu można było się domyslec zakończenia.

ryssiook

Waham się czy iść mam czas tylko dziś, szybkie pytanie, czy jest muzyka z 1987 roku? Bo oprócz tego czy iść waham się do którego. DLa mnie ważne by było sporo muzy z oryginału.

Zajcevv

niestety nie - nie zapominaj że franczyze przejął Disney od Foxa a oni robią coś na zasadzie reboota serii.

ocenił(a) film na 8
MilesQuaritch

Disney kupił Foxa więc wszystko co było częścią Foxa teraz jest Disneya. I nie, nie robią reboota z serii bo nikt nie ukrywa, że to wciąż to samo połączone uniwersum, stąd wszystkie nawiązania w każdym z trzech ostatnich Predatorów (w tym akurat najmniej bezpośrednich). Dodatkowo sam Trachtenberg powiedziała, że osadził ten film później niż akcja któregokolwiek z filmów zarówno z serii Predator jak i Obcy, żeby nic nie mieszać w kanonie żeby nikt się nie mógł przyczepić, żeby to co było w poprzednich filmach mogło być tak jak jest bez dopowiadania czegokolwiek, retconowania czy czegokolwiek

_eatmushrooms_

ok to prawda nie rebootują przynajmniej na razie z tego co pamiętam nieśmiertelny motyw alana silvestriego pojawia sie chyba na końcu Pogromcy Zabójców.