Ten film jest przeraźliwie głupi. Rozgrywa się w mieście, które może miałoby rację bytu w Czeczeni, Kambodży, Iraku - ale nie Stanach. Broń jest cudaczna; jakieś trójkątne pistoleciki... Tak kiepsko nakreślone postacie rzadko kiedy zdarza mi się oglądać. Szablonowość, kiczowatość i groteskowość po prostu razi po oczach. Poza tym, to najzwyklejsze w świecie mięso. Czasem coś błyska, czasem coś dymi, ale generalnie jest czerwono od początku do końca. Postać predatora nijak ma się do swojego pierwowzoru z jedynki. Humor jest żenujący. Dramatyzmu brak. Szczerze odradzam każdemu, kto w kinie szuka odrobiny logiki albo treści. Bo dzieciakom i drechom pewnie się spodoba...
EE tam stary, film nie jest taki zły, choć faktycznie naiwny w kilku momentach. Ale postać Predzia jest juz kultowa, D Glover pokazał klase wiec film da sie oglądnac. Przynajmniej mi sie podobał (HRA HRA HRA)
kurwa!!! ale mnie denerwuje takie cos'dzieciakom i drechom sie spodoba' człowieku każdego kto ma inne gusta klasyfikujesz do dzieciakka lub drecha??? Zastanów sie nad soba?? to ze Ciebie razi po oczach tyle rzeczy w tym filmie to nieznaczy ze każdego ma razić- ja dostrzegam w nim wiele pozytywów i ciesze sie ze odważono sie zrobić takiego Predatora a nie odpierdolić fuszerki i zrobić na siłę kupe w tych samych klimatach co jedynaczka pzdr
ohoho twierdzisz ze fiom jest przeraźliwie głupi ale film 'Show' oczymuje od Coiebie 10;] zastanów sie nad sobą???!! tam raczje logiki też troche brak mimo że film jest wporzo i dobrze sie ogląda...ot skąd wiedzili ze nic sie nie stanie Czarkowi w scenie z prądem i wodąale i wiel innych rzeczy;;]