PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166324
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator
Obcy_1979

Sam jesteś beznadzieja, łajzo!

Predator_1987

Łajza!? JA?! Uważaj do kogo mówisz, ciołku!

Obcy_1979

Kto tu jest ciołkiem? W AvP i AvP2 dostawałeś tak po dupie, że kwas lał się rzeką! To samo tyczy się zresztą tego syfu jakim jest Aliens i Alien 3!

Predator_1987

MOJE filmy były przynajmniej udane! A u ciebie? Tylko nad pierwszą częścią zachwycała się grupka nieznających się na dobrym kinie amatorów!

Obcy_1979

Ta?! A czwórka to niby u ciebie udana? Fabuła była prawie tak durna jak twój ślinotok!

Predator_1987

NO NIE! Teraz przesadziłeś! Nikt nie będzie obrażał mojego ślinotoku!

Obcy_1979

Ha! I co mi zrobisz?!

Predator_1987

Uciekł, tchórz. Ale jeszcze go dopadnę!

ocenił(a) film na 10
Predator_1987

ale pamiętaj że w aliens vs predator jeden obcy zabił dwóch predatorów więc oboje dostaliście po mordzie.

Predator_1987

Tak się tu kłócicie, a ja widziałam was razem grających w szachy i w bilarda:D Pozdrawiam;)

Predator_1987

Hej! Co tu się robi! Znowu chcesz po pysku ugly motherf*cker?!

użytkownik usunięty
Dutch_1987

Terminator rozkłada wszystkie Alieny i Predatory razem wzięte.

ocenił(a) film na 10
Predator_1987

Uważaj co mówisz Aliens i Alien 3 to arcydzieła horroru sci-fi

użytkownik usunięty
wwl1

Aliens tak, Alien 3 zdecydowanie nie

ocenił(a) film na 10

Są rożne opinie, ja jestem fanem tej serii, także dla mnie trójka jest MEGAKULT.

użytkownik usunięty
wwl1

Trójka dla mnie tylko dobra 7/10 jednak sporo odstaje od dwóch pierwszych części

ocenił(a) film na 10

Ciężko jest dorównać genialnemu dziełu Scotta, to jasne. Alien 3 pewnie jest nieco gorszy, choć to film bez wątpienia wybitny. Ma wszystko to co powinien mieć dreszczowiec sci-fi. Kozackie dialogi, sceny ściskające cojones niczym imadło. Dzisiaj takich filmów można szukać ze świecą. Nie rozumiem tego narzekania na trójkę i czwórkę.

Obcy_1979

Nie no. Gorsze filmy na pewno się znajdą.

KapitanOrzech

Śmiem podejrzewać (biorąc pod uwagę adres IP: Ustron, Slaskie, Polska), że Obcy_1979, Predator_1987, jak również Dutch_1987 to jeden i ten sam przygłup, który kłóci się sam ze sobą...

ocenił(a) film na 8
Jack_Holborn

Może i przygłup,ale jak dla mnie fajnie to wyszło :)

ocenił(a) film na 8
Obcy_1979

To nie to uniwersum,ale Boba Fett rozjechałby was obu ; D

ocenił(a) film na 10
Obcy_1979

Ogólnie to pewnie ten sam gościu, ale to strasznie śmiesznie wyszło :) Można się pośmiać.

ocenił(a) film na 10
Obcy_1979

Jaka beznadzieja? Jesteś Obcym? Więc nie plam naszego honoru.