Kto tu jest ciołkiem? W AvP i AvP2 dostawałeś tak po dupie, że kwas lał się rzeką! To samo tyczy się zresztą tego syfu jakim jest Aliens i Alien 3!
MOJE filmy były przynajmniej udane! A u ciebie? Tylko nad pierwszą częścią zachwycała się grupka nieznających się na dobrym kinie amatorów!
ale pamiętaj że w aliens vs predator jeden obcy zabił dwóch predatorów więc oboje dostaliście po mordzie.
Są rożne opinie, ja jestem fanem tej serii, także dla mnie trójka jest MEGAKULT.
Trójka dla mnie tylko dobra 7/10 jednak sporo odstaje od dwóch pierwszych części
Ciężko jest dorównać genialnemu dziełu Scotta, to jasne. Alien 3 pewnie jest nieco gorszy, choć to film bez wątpienia wybitny. Ma wszystko to co powinien mieć dreszczowiec sci-fi. Kozackie dialogi, sceny ściskające cojones niczym imadło. Dzisiaj takich filmów można szukać ze świecą. Nie rozumiem tego narzekania na trójkę i czwórkę.
Śmiem podejrzewać (biorąc pod uwagę adres IP: Ustron, Slaskie, Polska), że Obcy_1979, Predator_1987, jak również Dutch_1987 to jeden i ten sam przygłup, który kłóci się sam ze sobą...
Ogólnie to pewnie ten sam gościu, ale to strasznie śmiesznie wyszło :) Można się pośmiać.