PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166317
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator
ocenił(a) film na 10
0wner2

i dlaczego oceny ciągle spadają na tych wszystkich dennych portalach ?
czy nikt już nie potrafi docenić filmów ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
0wner2

przecież Admini to fani zmierzchu więc się nie dziw że ten portal jest taki jak to opisałeś

użytkownik usunięty
Swatpl

klasyka kina tak jest na typ portalu traktowana, szkoda gadać, wszystkie wartościowe filmy z przed paru lat drastyczne spadają, liczą sie tylko gówniane nowości, o których i tak nikt nie będzie pamiętał za pare lat, a gdzie admini? szkoda gadać, dzisiaj na film web liczą się tylko nowości, najlepiej żeby była to jakaś kolorowa bajeczka bez fabuły ale z fajnymi efektami, musi być modna

ocenił(a) film na 9

Dobrze to ująłeś, jestem ciekaw, tak powiedzmy za 20 lat, jakie oceny będzie miał taki predzio z Arnim o jakie jakiś nafaszerowany specjalnymi efektami syf który nie ma w ogóle klimatu.Czas pokaże ale Predator zawsze będzie u mnie w czołówce.

ocenił(a) film na 10
mendey

No żeby Avatar miał wyższą ocenę od Preda! Co to jest?

ocenił(a) film na 10
bundykult

Odpowiedz jest prosta-"Chamstwo w państwie!!!!" kraj spada na psy pod wzgledem gustu filmowego w polsce

qlimaxhardstyle

Każdy ma inny gust a że mówi się o tym "o gustach się nie rozmawia" to tutaj na filmwebie nie jest przestrzegane.
Co mi po ocenie filmu czy zdaniu innych osób ? Sam obejrze i ocenie a swoje żale czy zadowolonie napisze i nie będę się tym przejmował czy ktoś to weźmie do siebie czy nie ;)

jason86

Ty się lepiej nie odzywaj bo oceniasz Expendables na 2.

ocenił(a) film na 7
0wner2

Co cie obchodzi jaką on dał ocenę ? Każdy ma inny gust i nie masz prawa mówić że jest zły. Ty oceniłeś zmierzch na jeden, a ktoś inny kto jest fanem tego gatunku dał mu osiem. Ludzie piszą że admini są fanami zmierzchu itp. a to przecież ludzie oceniają i to ich decyzją jest co wejdzie w pierwszą 100. Czepiacie się że teraz nie ma nic poza efektami, jeżeli tak wam to przeszkadza to nie chodźcie do kin 3d bo tam nie ma nic poza takimi efektami. Avatar nie był może najlepszym filmem, ale efekty miał świetne dzięki czemu oglądało go się bardzo przyjemnie (3D), a fabuła nie była aż tak straszna. A więc nie gadajcie że teraz filmy są pozbawione sensu bo zawsze trafi się jakiś dziwny. Jeżeli ktoś ma zamiar odpisać na to nie kierując się do treści wiadomości a do tego jak oceniłem filmy to niech wie że jest na tyle wielkim idiotą że nawet mu nie odpisze. Pozdrawiam

rafi172

Hahahahahaha, oceniłeś Watchmen na 4, a Przekręt na 1, idź spać synek. Jeśli jeszcze nie wiesz, to oceny świadczą o tym, czy ktoś zna się na filmach. A jak ktoś ocenia Expendables na 2, albo Zmierzch na 8 to jest ewidentnym debilem i o filmach wie tyle co nic.

ocenił(a) film na 7
0wner2

Dobra nie mogę, jak patrze na twoją głupotę to muszę odpisać. Przekręt mam oceniony na 1 bo zapomniałem zmienić ocenę. Filmu nie oglądałem a moja ocena była tam przypadkiem. Nie mów do mnie synek bo to nie ja oceniłem jakąś bajkę "Fantastyczny pan lis" na 10- co świadczy że nie jesteś na wysokim poziomie. Jeżeli sądzisz że Watchmen zasługuje na więcej niż 5/6 to moim zdaniem nie jesteś dużo lepszy od tych co dają 9/10 zmierzchowi (przy czym też nie powinienem oceniać zdania innych). Poza tym jeżeli uważasz inaczej też oceniaj te filmy o które się czepiasz żeby inni mogli się z ciebie pośmiać. Jeżeli słychać było o filmie "Zmierzch" tyle komentarzy że jest głupi itp. to po co go oglądałeś ? Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0wner2

Święte słowa.