Tego filmu nic nie przebije, nawet nadchodzący Predators, ten film jest po prostu genialny, Arnold i jego wyczyny w tym filmie zostaną zapamiętane na długo :P. 10/10 bez dwóch zdań.
no Vampire19 :P chcąc nie chcąc cały czas na siebie wpadamy :P Predator - arcydzieło :) ave !!
Nie przesadzaj. Żadne tam arcydzieło. Taki sobie film, ale między seks w wielkim mieście, a modą na sukces można obejrzeć. Takie 3/10
I Predator nigdy się nie nudzi pomimo tego że oglądałam niezliczoną ilość razy :D
ja jego "pomruk" mam na sygnał sms - więc co chwilę mi mruczy - kocham ten dźwięk :D
zgadzam się w 100%,również go oglądałem setki razy i nigdy mi się nie znudził,tu po prostu jest KLIMAT łowcy,czego brakuje w innych częściach,no może z wyjątkiem 2 z Danny Gloverem,chociaż on nie specjalnie mi pasował do tej roli;)
Oczywiście, właśnie obejrzałem nowego pre.., nic tego z 1987 nie przebije, tutaj Predator jest kimś, a nie młokosem co pada jak mucha. To jest nota poprostu 11/10!!!!
Skąd ta zmiana zdania? Predators to nieudolna kopia Predatora,co widać niemal w każdej scenie,dlatego dla mnie 1 jest lepsza, ale to tylko moje zdanie;)
Facet nie zmienił zdania... Ktoś się pod niego podszywa ( najpewniej ktoś fanatycznie szalejący za Predators, ktoś... z "Ciężki" w nazwie...) Zauważ, że lover Predatorsów ma poza Vampire19 kropkę w nicku, na samy końcu.