PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165989
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Tego filmu nic nie przebije, nawet nadchodzący Predators, ten film jest po prostu genialny, Arnold i jego wyczyny w tym filmie zostaną zapamiętane na długo :P. 10/10 bez dwóch zdań.

użytkownik usunięty
Vampire19

ta :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Vampire19

no Vampire19 :P chcąc nie chcąc cały czas na siebie wpadamy :P Predator - arcydzieło :) ave !!

emqbro

Nie przesadzaj. Żadne tam arcydzieło. Taki sobie film, ale między seks w wielkim mieście, a modą na sukces można obejrzeć. Takie 3/10

ocenił(a) film na 10
Vampire19

I Predator nigdy się nie nudzi pomimo tego że oglądałam niezliczoną ilość razy :D

ocenił(a) film na 10
darling_velvet

ja jego "pomruk" mam na sygnał sms - więc co chwilę mi mruczy - kocham ten dźwięk :D

ocenił(a) film na 9
Vampire19

zgadzam się w 100%,również go oglądałem setki razy i nigdy mi się nie znudził,tu po prostu jest KLIMAT łowcy,czego brakuje w innych częściach,no może z wyjątkiem 2 z Danny Gloverem,chociaż on nie specjalnie mi pasował do tej roli;)

ocenił(a) film na 10
Vampire19

Oczywiście, właśnie obejrzałem nowego pre.., nic tego z 1987 nie przebije, tutaj Predator jest kimś, a nie młokosem co pada jak mucha. To jest nota poprostu 11/10!!!!

cyborg.vandamme

Predators jest lepszy od jedynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11/10 i do ulubionych!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Vampire19.

Skąd ta zmiana zdania? Predators to nieudolna kopia Predatora,co widać niemal w każdej scenie,dlatego dla mnie 1 jest lepsza, ale to tylko moje zdanie;)

midnite84

Facet nie zmienił zdania... Ktoś się pod niego podszywa ( najpewniej ktoś fanatycznie szalejący za Predators, ktoś... z "Ciężki" w nazwie...) Zauważ, że lover Predatorsów ma poza Vampire19 kropkę w nicku, na samy końcu.

ocenił(a) film na 9
Joker_

to jest mój fan, :P

ocenił(a) film na 9
Vampire19

Aha, to przepraszam nie zauważyłem;)