PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166313
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator
maklejn

oogląamy :D

ocenił(a) film na 8
maklejn

Oglądam!

użytkownik usunięty
maklejn

O kurczę a przecież nie tak dawno leciał pod koniec września) Super sprawa, że wciąż pamiętają o takich produkcjach i serwują je w TV dość często)

ocenił(a) film na 9

Za często. W tym roku Polsat/TV4 serwowało go już 5-6 razy? W poprzednich latach było podobnie. Co się nie obejrzę, to jest on w tv.

użytkownik usunięty
Ceglas

Według Ciebie jest to plus czy minus ?) Bo ja mógłbym oglądać Predatora właśnie 5-6 razy na rok :))

ocenił(a) film na 9

Odniosłem się co do postępowania telewizji względem widzów. Prywatnie możesz oglądać sobie go i po 5-6 razy w tygodniu. Ja też mam tytuły, które stosunkowo często wałkuję, ale emitowanie ciągle jednego filmu na pewno nie można im zaliczyć na plus. Tym bardziej, że "Predator" jak żaden inny ostatnio tytuł jest pokazywany cały czas. Nie dalej jak pół roku temu na TVP leciały serie "Jurassic Park" i "Rambo" . Teraz znowu są pokazywane. Za pół roku pewnie będzie to samo. I tak cały czas. Chcą chyba obrzydzić widzom te filmy. Przez szacunek do nich, jak i samych widzów powinno być jakieś ograniczenie, bo wygląda to dość głupio. Przynajmniej dla mnie.

użytkownik usunięty
Ceglas

W pewnym stopniu rzeczywiście tak to wygląda. Widocznie zarówno Polsat i TV4 mają jakieś konkretne powody aby tak często puszczać co niektóre produkcje, a największym powodem może być oglądalność. Wydaje mi się, że takie filmy jak Predator po prostu się nie starzeją i nadal są bardzo chętnie oglądane przez wielu telewidzów. To wszystko ma swoje plusy oraz minusy, jednak zależy to wyłącznie od upodobań widzów.

ocenił(a) film na 9

Nie sądzę, żeby miało to w tym przypadku większy związek z oglądalnością. Otwarta telewizja w ten sposób chce zmusić abonentów, żeby przesiadali się na płatne pakiety.

użytkownik usunięty
Ceglas

Fakt praktycznie co mięsiac ja bym chętnie wrócił do Komando dawno nie widziany w tv a wy? moim zdaniem Komando lepszy

ocenił(a) film na 9

Moim zdaniem "Predator" dużo lepszy. "Komando" też był już wielokrotnie pokazywany na Polsacie. Niech pokazują klasykę, ale przydałyby się filmy, których nie emitowano w ogóle, albo chociażby kilkanaście lat temu. Podane przez nas tytuły puszczane są przynajmniej raz na rok.

ocenił(a) film na 10
maklejn

Dillonn ! Ju sama na bat

ocenił(a) film na 10
maklejn

"Payback time!!!:).