PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166317
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Dziś w TV

ocenił(a) film na 10

Dzisiaj o 22:00 na Polsacie.
Ciekawostka:W Super TV ma opis gatunku jako sensacyjny!?.

użytkownik usunięty
Kamtaro1994

Klasyk, trzeba zalaczyc polsat ;d

ocenił(a) film na 8

No baaa. Klasyk gatunku nie wypada nie obejrzeć popisów Arnolda :)

ocenił(a) film na 8
Kamtaro1994

To jakiś absurd żeby nazywać ten film filmem sensacyjnym... Film sensacyjny to szklana pułapka,ale Predator to jawnie film: akcji sci fiction tak jak np. Obcy decydujące starcie,tyle,że tam tych elementów było więcej bo akcja działa się na obcej planecie w kosmosie i w dalekiej przyszłości,ale obca forma życia była tak jak i tutaj:)

A sam film przeszedł do historii jako jeden z największych klasów właśnie filmów sci.Predatora mogę oglądać dzień w dzień i nie dość,że mi się nie nudzi to zawsze czuję ten niepowtarzalny klimat tajemniczości samej postaci Predatora,poza tym każdy odegrał dobrą rolę z wojaków:) Każdy ma swój niepowtarzalny charakter:p
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Ajinur

Polsat to w ogóle wszystko przekręca, nawet tłumaczenie zupełnie odbiega od oryginału....no i te reklamy na których mnie szlag jasny trafia. A film super

ocenił(a) film na 8
cinek06

8/10

Po obejrzeniu na polsacie, znowu tłumy trafią na filmweb. I znowu zaśmiecą tonami zbędnych komentarzy i dziwnych ocen. Bardzo klimatyczny kawałek dobrej roboty. Fabularnie też fajny, choć lekko jest zamieszany. Ten montaż w dzisiejszych czasach by już nie przeszedł. Wyszło "Predators" - ale lepsza (dużo) jest "jedynka". Polecam !

ocenił(a) film na 8
Kamtaro1994

Predator to już legenda:) i naprawdę trzyma klimat,powinien być wyżej znacznie.
Zresztą jak wiele innych filmów(np Terminator 2)

ocenił(a) film na 8
Marcinekk

No wreszcie jakaś sensowna reklama,na filmie takiego klasyka puścić reklamę zapowiadającego sagę obcego to coś bezcennego:D
A tak btw. uwielbiam te sceny z Billym(indianinen) jak oni się go pytają co to na nich poluję,ich miny potem bezcenne:D

Ajinur

Dokładnie. W ogóle Polsat dobre filmy ostatnio puszcza, a na luty zapowiedziane są wszystkie części Ojca Chrzestnego i właśnie Obcego. :)

Vaylander

Czyli gniotów.

ocenił(a) film na 9
KapitanOrzech

żal mi ciebie dzieciaczku Avatara

ocenił(a) film na 10
Marcinekk

To na swój sposób wyznacznik dobrego kina. Z perspektywy czasu może się wydawać przeterminowany ale wciąż się fajnie ogląda a co najważniejsze wciąż ma to coś. Ile współczesnych filmów będzie równie popularnych za ponad 20 lat.

ocenił(a) film na 9
reese

oglądam to już 20 raz i będe oglądał 50 razy wali..c dzieci neo i hany montany!!! won dzieci z FW

sayanx

Najlepiej oglądać ten film na tvp1,2. Bo na polsacie po długich reklamach ucinają sceny. Film jest miodny 10/10

ocenił(a) film na 9
JohnnyB

Predator jest super i to nawet za 20stym razem jak się oglada. Wypas.

ocenił(a) film na 10
Ania Komarek

Ja oglądam 7 raz. Ale i tak film jest zajefajny zawsze!