PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165989
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

skoro to taki MEGA SUPER FILM, to czemu jego ocena jest 8/10 a nie 10/10 ? Komu to zaszkodzi jak da maximum, hę ??? Czyżby wielcy znawcy kina dawali o sobie znać. Film jest super, wszelkie "wpadki" są do przyjęcia, gra aktorska na wysokim poziomie, klasyk kina akcji i s-f, a tu 8/10 ( tak samo saga obcego,szklanej pułapki itp.). Przecież to jeden z tych filmów które stały się ikoną popkultury. Nikt nie karze go oglądać poraz dziesiąty, aż zbrzydnie :O Ale i tak tych co dali zarówno 8/10 jak i 10/10 pozdrawiam :=

PUNISHER

..tutaj żaden film nie ma 10/10 ;)

ocenił(a) film na 10
mikesz

Niektóre filmy miłosne miały 10/10 ;) och!

PUNISHER

wzruszyłeś mnie ;)

ocenił(a) film na 10
mikesz

Nie lubię filmów miłosnych!!!! Źle to odebrałeś. Po prostu tam gdzie miłość i superpozytywne zakończenie, tam 10/10. Ja się tak nie bawię :(

ocenił(a) film na 8
PUNISHER

Miały 10/10 bo głos oddawała 1, góra 3 osoby i dały 10/10

ocenił(a) film na 1
mikesz

mnie też

ocenił(a) film na 8
PUNISHER

No cóż, 8/10 oznacza "bardzo dobry" i rzeczywiście jest to dobry film akcji jak na tamte czasy i możliwości aktorskie Arniego. Ale nic ponadto.

użytkownik usunięty
aquapl

Jest tak pownieważ zawsze wlezą jakieś osoby, które ogólnie nie lubią SF i chocby nawet najlepszemu filmowi dadzą niską ocenę tylko dlatego że to fantastyka.

Podobnie Władca Pierścieni ma bardzo niskie oceny (coś ponad 7) bo jest bardzo znany i wiele osób które nie kuma tego rodzaju kina oceniło go bardzo nisko. Już np o Conanie pewnie nawet nie słyszeli więc i go nie ocenili stąd może mieć wyższa ocenę.

ocenił(a) film na 7

Czego wy chcecie? "Predator" ma taka notę na jaką zasługuje. Przecież to bardzo dobry film akcji i tyle ma gwiazdek. Każdy film jaki mi się podoba mam ocenić na dychę? Ja oceniam go na 7/10. Podobał mi się ale to za mało aby dać 10. Arcydzieło to to nie jest. Lubię sf i Arniego, żeby nie było...

ocenił(a) film na 9
_Pablos_

"Ale i tak tych co dali zarówno 8/10 jak i 10/10 pozdrawiam :="

Ja dałem 9/10, więc pozdrowienie mnie ominęły.

ocenił(a) film na 10
opoz

Nie bierz wszystkiego doslownie ;) 10101010101010101010101010101010

ocenił(a) film na 1
PUNISHER

właśnie