Nie wiem o co w nim chodzi , ten potfur skacze po tych drzewach , a nawet nie zwróciliście uwagi jaki on jest masywny. Nie wiem jak komuś morze się podobać ten film. Daje 3 ze wzgledu na wspaniałą gre Shana Blacka !!
Po czenści zgadzam sie z tobą. Takie potfory nie istnieją, film jest niesamowicie nielogiczny, scenariusz był ściągnięty z Predatora II, gra aktorska nie może równać się z zywiołowością gry aktorów z High School Musical a pozatym oglądałem tylko 25 min bo mama kazała mi iśc spać a i tak był strasznie nudny, ale w szkole mowiłem ze ogladałem cały. (w szkole wołajom na mnie ,,krytyk filmowy" i mam niesamowity szacunek w tym temacie więc ja mam zawsze racje)
Człowieku! Jak możesz oceniać ten genialny film, oglądając w większości te poryte ,,DiSnNeYoffSkie" badziewia! Mówisz ,, ale w szkole mowiłem ze ogladałem cały"... Gdybyś obejrzał cały to byś zmienił zdanie... Może cię efekty odrzuciły... Zobacz który to jest rok!!! 1987!!! A i tak efekty jak na te lata były fajne (tu masz wypisane jak to było robione http://www.kmf.org.pl/fx/predatore.html , bo te żałosne f-x z disney channel to można sobie w domu za pomocą Sony Vegas, a i tam lepsze wychodzą) Zanim zaczniesz komentować... zajrzyj do słownika... A tak na marginesie do fanów filmu - przypomina mi się rozmowa Haggarda i Sweetwatera z Battlefiled: Bad Company 2 o ,,ulubionej scenie z predatora"
Człowieku, po co dyskutujesz z debilami ? "Po czensci sie zgadzam" "zywiolowosc gry aktorow z HSM" i w tym momencie powinienes przestać czytać i nie odpowiadać :) Klusek to debil, który słynie z takich wypowiedzi, o to fragment jego komenta z forum "Skazanych na Shawshank" - "mało akcji i efektow specjalnych które niewątpliwie zwiekszyłyby atrakcyjność filmu" - i to chyba tyle.
Człowieku rozje bałeś mnie tym tekstem ''takie potfory nie istnieją'' hahaha genialne ja też myślałem że tacy debile też nie istnieją a jednak :)
Idź na TV i oglądnij transformersy popaprańcu bo aż żal się ciebie robi
Jak Predator może mieć ściągniętą fabułę z Predator 2? Ty porównujesz miernoty z HSM do jednych z najlepszych aktorów kin akcji lat 80. Krytyk filmowy to z ciebie żaden.
Do założyciela tematu, Youtja to rasa kosmitów specjalnie szkolona do takich polowań, dlatego były zwinne.
Ahahaha najśmieszniejsze jest to, że BartoszKlusek chciał was poprostu sprowokować żeby wam żyłka pierdząca pękła i najwidzoczniej mu się udało. Ahahaha...
Jasne, że tak. Nie każdy troll jest prawdziwym trollem:-) Niektórzy lubią patrzeć na głupotę i agresję innych. Dobrze, że ja mam czym wypełnić wolny czas i nie muszę się w takie rzeczy bawić. No, ale co kto lubi.
Po pierwsze potwór pisze się prze w a nie przez f a po drugie nie możliwym było ściągnięcie scenariusza z Predatora II przy robieniu jedynki, bo o dwójce wtedy jeszcze w ogóle nie myśleli!!!
E ty młody góra 14 latku.. wypier..allaj na forum bajek.. jak nie rozumiesz o co chodzi w tym filmie to obejrz sobie smerfy albo muminki.nic do tych bajek nie mam oczywiscie ale one są skierowane do takich inteligentnych dzieci co ty... wez sobie wybierz inny portal i oszczedz nam swoich wypowiedzi. moze jestes poprostu debilem i nie rozwijasz sie normalnie... pisz sobie posty wiec na jakiejs medycznej stronie a nie na FW... niech dalej stara kołysze cie w betoniarce to w przyszlosci bedziesz wygladal jak piate przez dziesiąte. AMEN!!!
Vice versa i nie ekscytuj się tak nad swoimi wypocinami gamoniu
PS. Poczułeś się urażony? Pewnie twoja mama to samo powiedziała o tobie.
ps jak coś to nie była wypowiedz do ciebie snajper tylko do tych gówniarzy powyżej..pozdro
Musisz być niezwykle prostym człowiekiem skoro pierwsze co robisz w konfrontacji to obrażasz czyjeś matki, być może twoja biła cię krzesłem po łbie i masz takie podejście, ale to twój peszek leszczu
Myślę że takie osoby są nieświadome swojej ułomności i po prostu nie pozostaje nam nic innego jak mu współczuć:)
Ja także jestem fanem tego filmu. Ewidentnie widać, że jakiś dzieciak założył konto na Filmwebie i się nudzi, a ty jak idiota mu odpisujesz. Rozumiem, że ciebie zdenerwował, ale obrażanie jego matki to pokazanie twojej słabości i niskiej inteligencji. Chciałeś mu dowalić, a wypadłeś gorzej niż on. Trochę powagi!
"Głupi jesteś", ja stosuję taktykę upodlającą na trolli, wierz mi działa dobrze bo potrafię prawie każdego zniechęcić, a o moje słabości i inteligencję się nie martw mądralo, bo co do pierwszego nie mam ich za wiele, co do drugiego mógłbyś się zdziwić.
Nie wiem w czym miałbym się zdziwić. Chciałeś mu dowalić i w niczym się nie odróżniłeś od niego. Swoją drogą na trolla nie ma mocnych bo oni mają radochę z tego, że właśnie tacy jak ty piszą w ten sposób. Może jesteś inteligentny, jednak w tamtym poście tego nie pokazałeś. No, chyba, że chcesz zabłysnąć na forum.
Odpowiem Ci w ten sposób: W tym szaleństwie, jest metoda i to nie prawda, że ich to nie rusza, "boli" itp bo gdy uderzysz w czułe miejsce taki troll zaczyna się irytować i wtedy można go zniechęcić do dalszego błaznowania, a że korzystam z ich własnej broni, trudno, też lubię się pośmiać skoro, nie mogę z takim delikwentem prowadzić merytorycznej dyskusji :) Pozdrawiam
Ja uważam jednak, że jak trollowi nikt nie odpisze to się znudzi, bo w końcu ile można (widziałem puste tematy, które z braku zainteresowania trollem spadały na dalsze strony). Swoją drogą takich ludzi chętnie widziałbym u jakiegoś specjalisty, gdyż chęć zaistnienia w społeczeństwie na siłę to także choroba:-) Pozdrawiam!
Toż wam mówię wy poje*y, żebyście nie odpisywali na takie gówna, bo jak widać te twoje "Nieee no co ty" na gówno ci się zdało
Czekaj gamoniu, jak chcesz to cie wyspowiadam, rozgrzeszenia nie gwarantuję, ale pokuta będzie bolesna dla ciebie i sroga.
moze i jestesmy, ty za to jestes p*ierd*olny w dupsko przez stroza na swoim osiedlu
Nie ma to jak rzeczowa dyskusja na temat filmu. Pozdrawiam wielbicieli dobrego sci-fi.
ojj kolego nie znasz sie ani troche na filmie.Nawet mojego ukochanego Władcy Pierścieni nie oszczędziłeś...
"scenariusz był ściągnięty z Predatora II" hahahaha :D Pozdrawiam wypaczone powagą umysły ludzi, którzy wzięli te jajca na poważnie :D
ja uważam że to najlepsza część Predatora.....i nawet nieskromnie stwierdzę, że efektami i wykonaniem ten film nawet dziś by był hitem.Żaden nowy Predator nie wyglądał tak prawdziwie jak tamten....pzdr
Dawno się tak nie uśmiałem. Dziękuję wszystkim za przezabawne posty. Pozdrufki ot potfora. ;)