PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166317
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Bezapelacyjny klasyk kina thriller s-f. Kiedy obejrzałem ten film pierwszy raz od wójka na kasecie VHS to wiedziałem że ten film nie będzie mi obojętny do końca życia... teraz młodzież podnieca sie tandetnymi filmami o potworach które są całkowicie stworzeni komputerowo. Aż łezka kręci się w oku kiedy osoby krytykują takie filmy takie jak Predator. Widać po opisach kiedy gnoje ery Camp Rock i hannah montana wypowiadają sie o tego typu filmach.Dla mnie najlepszy film tego typu gatunku,naprawdę... możliwe że oglądalem go już z 50 razy ale nigdy mi się nie znudzi... KLASYK!!!! Pozdrawiam fanów tego filmu!!!

qlimaxhardstyle

100% racji! Pozdrawiam!

0wner2

Predator to lipa dla dzieci!!! Co wy macie 7 lat żeby jarać się jak Arnold napina muły? Weście se dorośnijcie 1/10

Vampire19.

Morda dzieciaku.

ocenił(a) film na 9
qlimaxhardstyle

Jestem akurat z tej młodzieży o której mówisz i rozczaruje cię.
Nieznoszę tych tragedii jak hannah czy camp rock.
Predzio dla mnie to jeden z lepszych science-fiction jakie znam.
Równierz części z alienem niezgorsze.

ocenił(a) film na 10
Lwie_Serce

Lwie_Serce, piwo dla Ciebie:)

ocenił(a) film na 10
louiscyphre

Vampire19 dał Obcy kontra Predator 10/10 a Alien 1/10 Perdatorowi 2 10/10 a predatorowi 1/10 widać kto tu ma 10 lat

ocenił(a) film na 10
qlimaxhardstyle

Genialny film,klimat,muzyka,Predator,Billy Sole wedlug mnie koles wymiata w filmie najwiekszy kozak:)

makaveli1983

Ci co oglądają Hannę to nie młodzież ludzie, tylko dzieci. Co Wy?

Czemu przyrównujecie Miley Cyrus do Predatora? :P

ocenił(a) film na 9
qlimaxhardstyle

Dokładnie kolego, cieszę się że są jeszcze tacy ludzie jak wy, kiedyś wszystkie te współczesne gówna przeminą a predatora będzie się oglądać 100 raz i nie znudzi się do usranej śmierci.Sam mam tylko 22 lata ale już jako małemu gnojkowi zapadł ten film w pamięci, te filmy z przełomu lat 80/90 miały KLIMAT!!!!!! i prawdopodobnie nic tak samo dobrego już w dzisiejszych czasach nie nakręcą.

ocenił(a) film na 10
mendey

TAMTYCH LAT,TAMTYCH FILMÓW NIC NIE PRZEBIJE!!! TO BYŁ KLIMAT ZAJEBISTY POPROSTU KTÓREGO TERAZ NIE ZAZNAMY... TERAZ WSZYSTKO OPIERA SIE NA KOMPUTERACH GDZIE WSZYSTKO DOPRACOWANE JEST PERFEKCYJNIE... A TY MilesQuaritch PEWNIE NIE OGLADALES PREDATORA ZA DZIECKA?? JEŚLI NIE TO ŻAŁUJ,BO SORRY ALE UTRACIŁEŚ DOBRE LUB ZŁE WSPOMNIENIA Z DZIECIŃSTWA... JA MAM 21 LAT I DOKLADNIE PAMIETAM KIEDY I W JAKIM CZASIE POŻYCZYŁEM TEN FILM OD MOJEGO WUJKA ,KTÓRY POPIERWSZE MUSIAŁ PYTAĆ SIE MOJEJ MAMY CZY MI MA GO FAKTYCZNIE POŻYCZYĆ... OGLĄDANIE PIERWSZY RAZ PREDATORA- "BEZCENNE" PRZEŻYCIE!! UWIERZ MI. POZDRAWIAM!!!

ocenił(a) film na 10
qlimaxhardstyle

Łezka się kręci gdy wspomina się tamte czasy, kiedy kaseta vhs była rozgrzewana do czerwoności (o dziwo jeszcze do dzisiaj uchowała się w dobrym stanie). :P
Dokładnie popieram mojego przedmówcę, filmy z lat 80 i początku 90 to były filmy arcydzieła z niezapomnianym klimatem, fani tamtych lat pewnie dzisiaj niejednokrotnie wracają do tych hiciorów z ery VHS, coś pięknego. A tym wyszczekanym dzieciakom zostawmy Transformery i inne tego typu bajki - bo co oni mogą wiedzieć o prawdziwym filmie.
Pozdr

qlimaxhardstyle

Ja Cię również pozdrawiam, tylko małą prośba:czytaj uważniej posty, bo Preda za młodu oglądałem i wiem jak to było- i nic przyjacielu nie przegapiłem, wierz mi;D Wiem że to bezcenne:D

Ja mam nawet więcej niż 21 lat ;D