Bezapelacyjny klasyk kina thriller s-f. Kiedy obejrzałem ten film pierwszy raz od wójka na kasecie VHS to wiedziałem że ten film nie będzie mi obojętny do końca życia... teraz młodzież podnieca sie tandetnymi filmami o potworach które są całkowicie stworzeni komputerowo. Aż łezka kręci się w oku kiedy osoby krytykują takie filmy takie jak Predator. Widać po opisach kiedy gnoje ery Camp Rock i hannah montana wypowiadają sie o tego typu filmach.Dla mnie najlepszy film tego typu gatunku,naprawdę... możliwe że oglądalem go już z 50 razy ale nigdy mi się nie znudzi... KLASYK!!!! Pozdrawiam fanów tego filmu!!!
Predator to lipa dla dzieci!!! Co wy macie 7 lat żeby jarać się jak Arnold napina muły? Weście se dorośnijcie 1/10
Jestem akurat z tej młodzieży o której mówisz i rozczaruje cię.
Nieznoszę tych tragedii jak hannah czy camp rock.
Predzio dla mnie to jeden z lepszych science-fiction jakie znam.
Równierz części z alienem niezgorsze.
Vampire19 dał Obcy kontra Predator 10/10 a Alien 1/10 Perdatorowi 2 10/10 a predatorowi 1/10 widać kto tu ma 10 lat
Genialny film,klimat,muzyka,Predator,Billy Sole wedlug mnie koles wymiata w filmie najwiekszy kozak:)
Ci co oglądają Hannę to nie młodzież ludzie, tylko dzieci. Co Wy?
Czemu przyrównujecie Miley Cyrus do Predatora? :P
Dokładnie kolego, cieszę się że są jeszcze tacy ludzie jak wy, kiedyś wszystkie te współczesne gówna przeminą a predatora będzie się oglądać 100 raz i nie znudzi się do usranej śmierci.Sam mam tylko 22 lata ale już jako małemu gnojkowi zapadł ten film w pamięci, te filmy z przełomu lat 80/90 miały KLIMAT!!!!!! i prawdopodobnie nic tak samo dobrego już w dzisiejszych czasach nie nakręcą.
TAMTYCH LAT,TAMTYCH FILMÓW NIC NIE PRZEBIJE!!! TO BYŁ KLIMAT ZAJEBISTY POPROSTU KTÓREGO TERAZ NIE ZAZNAMY... TERAZ WSZYSTKO OPIERA SIE NA KOMPUTERACH GDZIE WSZYSTKO DOPRACOWANE JEST PERFEKCYJNIE... A TY MilesQuaritch PEWNIE NIE OGLADALES PREDATORA ZA DZIECKA?? JEŚLI NIE TO ŻAŁUJ,BO SORRY ALE UTRACIŁEŚ DOBRE LUB ZŁE WSPOMNIENIA Z DZIECIŃSTWA... JA MAM 21 LAT I DOKLADNIE PAMIETAM KIEDY I W JAKIM CZASIE POŻYCZYŁEM TEN FILM OD MOJEGO WUJKA ,KTÓRY POPIERWSZE MUSIAŁ PYTAĆ SIE MOJEJ MAMY CZY MI MA GO FAKTYCZNIE POŻYCZYĆ... OGLĄDANIE PIERWSZY RAZ PREDATORA- "BEZCENNE" PRZEŻYCIE!! UWIERZ MI. POZDRAWIAM!!!
Łezka się kręci gdy wspomina się tamte czasy, kiedy kaseta vhs była rozgrzewana do czerwoności (o dziwo jeszcze do dzisiaj uchowała się w dobrym stanie). :P
Dokładnie popieram mojego przedmówcę, filmy z lat 80 i początku 90 to były filmy arcydzieła z niezapomnianym klimatem, fani tamtych lat pewnie dzisiaj niejednokrotnie wracają do tych hiciorów z ery VHS, coś pięknego. A tym wyszczekanym dzieciakom zostawmy Transformery i inne tego typu bajki - bo co oni mogą wiedzieć o prawdziwym filmie.
Pozdr