6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Ostatnio oglądałem Splice, film ogólnie do bani, a przez tego aktora to dopiero mnie odrzuciło... Włączam The Experiment, tam znowu on, film bardzo mi się podobał ale na tego aktora patrzeć nie umiałem i ledwo co wytrwałem do końca. Teraz ściągnałem sobie Predatorsów w nadzieji na dobre kino akcji, przeglądam kopie filmu, a tu znowu ten jego zakazany ryj! Dlaczego?!;( Nie trawie gościa nie moge na niego patrzeć...

matthew_89

Bo Stallone, Schwarzenegger, Van Damme to za stara ekipa.
Trzeba było znaleźć kogoś z młodszego pokolenia ;)
Kogo zatem byś wolał zobaczyć?

ocenił(a) film na 7
matthew_89

mi sie film podoba,nierozumiem cie wolalbys tam widziec stathama abo jet li oni by nie pasowali moim zdaniem;-))

GaC_filmaniak

A kto mówi że wolałbym widzieć jakieś gwiazdy kina od razu? ;p Dla mnie one nie są potrzebne do dobrego filmu, wystarczy dobry aktor, wcale nie musi być znany. Takich jest na pęczki, a wybrali tego.. :( Po prostu bardzo negatywne emocje u mnie wzbudza.

ocenił(a) film na 7
matthew_89

A kogo bys tam widzial???pewnie masz racje ze Brody nie pasuje;-))

ocenił(a) film na 1
GaC_filmaniak

Wesley Snipes? ;> I tak byłby już lepszy - przynajmniej jako rzeczywiście napakowany murzaj stwarzałby chociaż namiastkę gościa zaprawionego w bojach i twardziela! :) Lista jest z pewnością długa.

ocenił(a) film na 7
pendrago

no moglo by byc ciekawie z nim;-))

ocenił(a) film na 3
matthew_89

Fakt, co do filmu "eksperyment" w którym adrien wypadł blado, chociaż lubie tego aktora, to do takich filmów chyba się nie nadaje, muszę obejrzeć "predators" i ocenić czy podołał w tej produkcji :D

ocenił(a) film na 1
WilliamCrazy1

Rozczarujesz się pewnie! Chociaż mogę krakać, ale zgadzam się z założycielem tematu. Adrien Brody no po prostu rozczarowuje (nawet w wydaniu Adrien Brody na sterydach). Oglądałem wczoraj ten film ... jest masa rzeczy co do których mogę i powinienem się przyczepić i chyba specjalnie dla tego filmu założę nowy topic, bo tak mizernej produkcji to właściwie naprawdę się nie spodziewałem. Wiecie jaka była jedyna scena, w której dosłownie poczułem grozę? Jak zobaczyłem (wybaczcie słownictwo, ale inaczej się tego nie da określić) napasioną gębę Laurenca Fishbourn'a - damn! Prawie bym zawału dostał! Przecież on w tym filmie był bardziej przerażający niż te Predatory!!! oki... moje podsumowanie tego dzieła będzie w odrębnym topicu :) ... jeśli miałbym porównywać jednak Predators do którejkolwiek części "Aliens vs. Predators" to nie da się, bo te ostatnie są po prostu arcydziełami przy "Predators" - może to kogoś zniesmaczyć, ale później rozwinę ten temat.

użytkownik usunięty
matthew_89

Zgadzam się, facet jest odpychający. Wybitnie nie lubię tego aktora.

Na zdjeciu na forum umieszczonego przy jego osobie przypomina Michała Wiśniewskiego w wersji BLACK.

ocenił(a) film na 8

Nie dziwię się wam że Adrien Brody nie pasuje wam do tej roli skoro pewnie większośc (jak ja zresztą) pierwszy film jaki widzieli z tym aktorem w roli głównej to Pianista. Opowieści o żydach wywożonych seriami do obozów koncentracyjnych i zabijanych w bardzo brutalny sposób przez Nazistów. Zupełnie inny rodzaj filmu i zupełnie inna rola Adriena Brody. Cieżko połączyć role Władysława Szpilmana, znakomitego pianisty i kompozytora uciekającego przed Nazistami a role Royca żołnierza zesłanego na obcą planetę i walczącego z okrutnymi bestiami. Ale wg mnie się sprawdził.

ocenił(a) film na 1
teksas55

Ja się tylko mogę wypowiadać za siebie i z tego co pamiętam to widziałem jeszcze 2 filmy, w których Brody zagrał bardzo przyzwoicie. Czyli "The Jacket" - z tego co pamiętam bardzo fajnie się sprawdził przynajmniej dla mnie w tej roli... (tak teraz zerknąłem na filmweb i widzę, że oglądałem go już w 8miu produkcjach - dziwne ;).
"Bracia Bloom" - całkiem przyjemna "ni to komedia, ni to romans", ale przyjemnie zagrał ... mogę jeszcze dodać "Osadę", ale cóż ... no jak na wariata to bardzo porządnie ;) Może właśnie takie role są mu pisane... role ludzi z lekką nutką "obłędu". Wiem tylko, że "Predators" to nie rola dla niego - IMHO.

użytkownik usunięty
teksas55

To nie tak. Ja po prostu zwyczajnie go nie lubię. Jest w nim coś antypatycznego, odrażającego, przez co tracę przyjemność z oglądania filmów z jego udziałem. Nie ma sensu pisać elaboratu na ten temat. To tylko takie subiektywne, choć jak się okazuje- dosyć powszechne odczucie.