Czekałem na ten film długo ,nie jestem wymagającym widzem, uwielbiam serie "predator" wręcz jestem jej wielkim fanem,godzine temu wróciłem z kina i niestety żal wydanej kasy...
Od samego początku filmu słaba gra aktorska,duzo błędow czasem tanie efekty np ogień z wybuchu jakiś taki dziwny,te stworki itd otoczenie,no zupełnie czegoś innego oczekiwałem,Adrien Brody no uważałem go za bardzo dobrego aktora ale w tym filmie jakoś się nie popisał umiejętnosciami aktorskimi czasami wręcz żenada ://// No nie wiem co moge jeszcze napisac tak jak obejrzałem kilka a nawet kilkanascie razy pierwszą czesc starego poczciwego predatora,drugą w mieście rownież,trzecia z obcymi no nie była zła,czwarta to była kicha no i ta teraz "predators" napewno to była jedna jedyna przygoda z tym filmem nie mam ochoty ogladac tego jeszcze raz ..NIESTETY WIELKIE ROZCZAROWANIE;/////// szkoda:((((
no i tu jest ta roznica wy chcieliscie zobaczyc kolejne losy predatora a ja chciałem zobaczyc owszem to i jeszcze więcej czyli coś lepszego od poprzednich części nie smageo predatora chciałem więcej byłem bardziej głodny i zniecierpliwiony i przez te wielki nadzieje się zawiodłem,liczyłem na porządny dreszcz emocji z predatorem na czele na surową bezwzględną gre aktorską bez wpadek itd bardzo powaznie podszedłem do tej części bo zapowiadała się bardzo interesująco ... duzyyy potencjał lecz zmarnowany...
no cóż... trochę szkoda że nie przyjął się za ciepło, jeżeli miała by być 2 cześć predators czekał bym na coś zupełnie świeżego, a dzid3c skąd masz te finansowe info ?
Stary jaki remake? Predators z pierwszą częścią łączy tylko dżungla i Predatory. Nic po za tym.
Wróciłem właśnie z kina i jestem zawiedziony 4/10 film jest dokładnie poniżej oczekiwań. Od avp wiele nie oczekiwałem wiec dałem już lepsze oceny niż temu filmikowi.. największym zdziwieniem było to że ekipa składająca się z samych mega twardzieli i indywidualności tak szybko się zgrała bez większych walk o władze.. (zaznaczam że filmy oceniam słownie a nie w skali 1/10 i ten jest poniżej oczekiwań)
Norkos- myśle dokładnie tak jak Ty,cała ta ekipa zagrała na początku jakoś niewiarygodnie wszystko im tak łatwo przyszło itp.. a bardzo mi sie tez nie podobało jak "royce" zakładając ze miał to byc największy twardziel dbający o resztę w sensie przywodcy itp.. a tu się okazało ze to zwykły cwaniak niby uratował na koncu tą dziewczyne ale jeśli tworcy chodziło ze miał nawiązac do arniego to zupełnie nie wyszło,pamietacie walki obcego z predkiem w avp??? to naprawde było imponujące NIE CAŁY FILM ale te momenty na ktore czekaliśmy a tutaj walka dwoch predkow czy predka z samurajem itd no bez szału.. siedziałem w fotelu zniesmaczony... rowniez sceneria gdzie był przywiązany predek no taka na łapu capu las czy dzungla czasami mi przypominała tą za blokiem :)
Owner2 Musisz znowu się tak podniecac??? napisz poprostu ze te walki z avp Ci sie nie podobały a tez predators tak i po sprawie..
"Gowno było widac" bo pewnie ogladałeś na kompie przejdz się czasem do kina.. tam wszystko widac.
Dziwne, że kolega który był na tym syfie w kinie mówił tak samo - że nic nie było widać. Poza tym to nie jest kwestia gustu, czy walki są dobre czy nie. Walki w AvP (a zwłaszcza w dwójce) są robotą partacza, który nie miał najwyraźniej pojęcia o tym co robi. Tego gówna się nie da oglądać i każdy zdrowy o umyśle człowiek to potwierdzi.
nigdy nie powiem na jakis film gowno .... to po raz..... bo ... sam musialbym sie nazwac gownem ze to ogladam.... i nie rozumiem chlopcze czemu ty porownujesz wszytsko do avp.... czy wy macie tak male mozgi zeby to zrozumiec
ja uwazam ze avp bylo super pod wzgledem polaczenia ras..... i to uwazam za najlepsze w tych filmach
Jakie wszystko? Porównuje do AvP tylko Predators. A czemu to robię? Hmm, może dla tego, że AvP miały być nowymi częściami kultowych serii takich jak Alien i Predator, a zrobiono z tego gówno (nie ma innego wyrazu na określenie tego czegoś) i obrazę dla klasyków. Dopiero po 20 latach od ostatniej porządnej części Predatora zrobiono Predators - prawdziwe odrodzenie tej genialnej, ale nieco zakurzonej i nie dawno sprofanowanej przez to nieszczęsne AvP serii.
Avp 2 podkreślam druga czesc to było nieporozumienie nie podobał mi się ja nawiązuje do walk z pierwszej czesci ktora odbyła sie nalodowcu a o walki z piramidy mi chodziło... tak samo nie nazywam filmu "predators" "gownem"
poprostu jest on ponizej moich oczekiwan.. i to wszystko..
Te walki w piramidzie i tak stały na żenującym poziomie w porównaniu do tych w Predators i to nie jest kwestia gustu tylko fakt. Takie walki z AvP to mogą imponować co najwyżej dzieciakom na poziomie Transformersów 2 albo Terminatora 4.
owner2 ten FAKT jest w TWojej głowie większosc opini jest negatywnych tylko Ty sobie coś ubzdurałeś! jak Ty oceniasz stalkera na 10/10 to człowieku nie ma o czym z Tobą dyskutowac tak jak napisałeś Transformers i terminator 4 to filmy dla Ciebie ..
HAHAHAHHA Ja pierdole dzieciaku ty chyba nie wiesz o czym mówisz, Stalker to genialne, ponadczasowe arcydzieło dla ludzi inteligentnych, jak ty go nie lubisz to właśnie widać, jaki poziom reprezentujesz, pewnie nie zrozumiałeś pierwszych 10 minut filmu i wyłączyłeś, bo już w bańce ci się grzać zaczęło. Wróć do Tranfroemrsó 2 bo to jest gówiany film bez fabuł i sensu, za to napchany efektami, czyli coś w sam raz dla ciebie, a walki tam masz bardziej widowiskowe niż w AvP. Przestań się lepiej udzielać na tym forum, bo tym docinkiem o Stalkerze pogrążyłeś się tak bardzo, że już z tego dna nie wyjdziesz.