6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Z kozaka stał się p....czką. Brody jeszcze nawet spoko zagrał, ale motyw Morfeusza to dno, w dodatku Predzie jakieś inne, chude, tępe, słabe.... Ogólnie parodia pierwszej części. Jak mają kręcić takie filmy o Predach, to lepiej niech nie kręcą wcale

Oswaldd

Nie przeklinaj dziecko, bo usuną ci wpis. Nie wszystko do wszystkiego da się porównać.
Oczywiście jedynka była super i w porównaniu ten wypada słabiej ale nie jest źle i nie musisz od razu rzucać mięsem.

ocenił(a) film na 6
Burmistrz

to czy jest zle czy bardzo zle to juz kwestia dyskusyjna...

Oswaldd

Dyskusyjna to jest każda kwestia, pytanie brzmi: czy warto? Może obrzucisz mnie wyzwiskami, czytam twoje posty i się waham, czy zaczynać?

ocenił(a) film na 6
Burmistrz

mozna dyskutowac ale po co?? raczej nikt mnie nie przekona ze to dobry film..

Oswaldd

Więc faktycznie, nie ma po co.

Oswaldd

Ja mówię, że to jest dobry film więc tak kur wa jest i ch uj!

Oswaldd

Pisz bez błędów proszę, to może chociaż jeden twój post przeczytam, nie wiem czemu ale wszystkie usunęli.

ocenił(a) film na 1
Burmistrz

A ten dalej o głębi. No tak, bo jej brak to faktycznie jedyny powód, dla którego ktoś może stwierdzić, że ten film to kawał g. Błagam cię, zamknij się już.

Skylar91

Sama się zamknij, przez ciebie ostatnio nie mogę nic obejżeć, bo muszę odpisywać na twoje beznadziejne argumenty, niby dotyczące filmu, ale w sumie prowadzące donikąd.