fanki zagmatwanych thrilerów z zaskakującą fabułą? Od pewnego czasu zbieram sie do obejrzenia tego filmu, ale jakos ciezko mi to przychodzi. Przydalyby mi sie jakieś konkretne opinie bez spoilerow, z gory dzieki:)
Jeśli z trudem Ci przychodzi obejrzenie filmu, to lepiej sobie daruj, bo z góry jesteś uprzedzona. Film raczej nie jest thrilerem, a raczej mindfuckiem. Fabuła jednak zaskakuje, gra aktorska na wysokim poziomie, klimat nieco mroczny.
A ja polecam obejrzec nawet jesli jestes juz anty nastawiony/a... Ja równiez byłam, odkladałam i odkładałam przedewszystkim dlatego ze sadziłam ze jest to cos komplenie innego no i Johansson której nie znosze. I chyba dzieki temu jeszcze bardziej polubiłam ten film. Plusy to przedewszystkim zawiła fabuła (nie jest to film na ktory mozna ogladac jednym okiem robiac cos innego bo sie poprostu nie "załapie"-czegi przyklad mamy tutaj na forum). Wastek obsesji (przewijajacy sie gdzies tam chyba we wszystkich ilmach Nolana). Świetne aktorstwo Bale'a, Caine'a i Jackman'a. Fajny klimat.