PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 406 tys. ocen
8,1 10 1 405775
7,6 75 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż
ocenił(a) film na 10
bezprzyczyna

NIENAJGORSZY?? sory, ale musisz miec albo 13 lat, albo w głowie siano, skoro film tej klasy jest dla Ciebie "nienajgorszy" [o "przekombinowanym" nie dyskutuje, bo juz taki swiat, jedni głowe maja , inni nie].

colagio

Hmmmm, to ciekawe co mówisz. Według Ciebie, osoba której ten film się nie podobał musi mieć 13 lat albo siano w głowie, a według mnie trzeba być wyjątkowo ograniczonym, żeby tak to rozgraniczać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bezprzyczyna

nie zgadzam się...uważam,że to świetny film. Drugi film zaraz po Adwokacie Diabła, w którym zaskoczył mnie koniec...naprawdę nie przypuszczałam,że ma brata bliźniaka:P a zawsze przewiduję koniec filmu:)

nati919

A ja się zgadzam z colagio. Tyle, że mnie nie zdenerwowało to "nienajgorszy", ale "przekombinowany". Założyciel tematu chyba nie zrozumiał o co chodzi w tym filmie...

ocenił(a) film na 10
bezprzyczyna

Prestiż to film z klasą, samą w sobie. Znakomite zagadki(dobra zagadka to trudna zagadka), specyficzny klimat inny niż w podobnych produkcjach, pomijając już świetną grę aktorską.
;-)

ocenił(a) film na 7
Rafal_33

a ja się podpisuje pod "przekombinowany" bo akcja z klonami to że się tak młodziezowo wyraże "wielka sorka" - no poważnie nie uważacie że to niszczy ten film? o to chodzi w iluzjach, że one nie sa "naprawde". ogarniam co ten film przez to zyskal. moim zdaniem to go nie usprawiedliwia, powinni to inaczej rozwiazać.
buziaki

jedzumichala

A skąd masz pewność, że to były prawdziwe klony, a nie sobowtóry?? Nie wiadomo. Ogólnie niczego w tym filmie nie wiadomo na pewno. To jedna wielka zagadka bez rozwiązania. I to właśnie jest w tym filmie najlepsze :).

ocenił(a) film na 7
Goku

no przepraszam, a scena pierwszego "klonowania"?! chyba jasne że się klonował i maszyna działała...