PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 406 tys. ocen
8,1 10 1 406490
7,8 86 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

znacznie słabiej

ocenił(a) film na 8

film mnie rozczarował, spodziewałem się czegoś więcej, a dostałem trochę nieudolnie budowaną i miejscami naciąganą historię dwóch iluzjonistów, których życie okazało się być największą iluzją jaką udało im się opracować...zbyt przewidywalny scenariusz, 6/10

ocenił(a) film na 10
mruk26

PRZEWIDYWALNY? BARDZO PRZEPRASZAM ALE..JESTEŚ IDIOTĄ.
MOŻE PRZEWIDZIAŁEŚ TEŻ ZAKOŃCZENIE TRYLOGII INFERNAL AFFAIRS ALBO SZÓŚTEGO ZMYSŁU CO? TO JEST ARCYDZIEŁO. GENIALAN SZTUCZKA ILZUJONISTYCZNA

ocenił(a) film na 8
davemaster

dla Ciebie to film genialny, przy którym dostajesz orgazmu, dla mnie nie, i tyle, o gustach się nie dyskutuje, a takie chamskie uwagi to sobie wypraszam, zapomniałeś chyba że każdy ma prawo do własnego zdania i komentarze właśnie temu służą, swoje oburzenie i frustracje prezentuj gdzie indziej

ocenił(a) film na 10
mruk26

jeśli ty dostajesz arogazmu przy hollywoodzkich filmach fabularnych to ci wspołczuje szczerze !

ocenił(a) film na 8
davemaster

mylisz się, nie dostaje orgazmu przy hollywoodzkich produkcjach, za to Ty chyba się w nich lubujesz, patrząc na Twój profil właśnie takie wnioski się nasuwają, poza tym w ogóle nie wiem po co ta cała polemika, jak zauważyłeś komentarz dotyczy filmu Prestiż, nie wymieniałem tam filmu Infernal Affairs czy też Szóstego Zmysłu, czy też jakiegokolwiek innego (btw w/w filmy cenię jak najbardziej), w moim komentarzu chciałem dać do zrozumienia, że oglądając film nasuwają się pewne wnioski i skojarzenia, na podstawie których można w pewien sposób przewidzieć dalszy rozwój fabuły, widocznie nie trafiłem w Twoje upodobania, cóż...niektórzy nie potrafią zrozumieć faktu, że ktoś inny może mieć własne spojrzenie i własne zdanie...pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
mruk26

owsze lubie hollywoodzkie produkcje i to bardzo ale tylko dobre co tez pewnie zauwazyles na moim profilu, a do Ciebie nic nie am, pzowole sobie tylko jeszcze raz zasugerowac, że NA PEWNO nie przewidziałeś WSZYSTKICH zwrotów akcji w filmie PRESTIŻ

ocenił(a) film na 8
davemaster

nie przewidziałem wszystkich zwrotów akcji w filmie Prestiż, nigdy też tak nie twierdziłem :)