film mnie rozczarował, spodziewałem się czegoś więcej, a dostałem trochę nieudolnie budowaną i miejscami naciąganą historię dwóch iluzjonistów, których życie okazało się być największą iluzją jaką udało im się opracować...zbyt przewidywalny scenariusz, 6/10
PRZEWIDYWALNY? BARDZO PRZEPRASZAM ALE..JESTEŚ IDIOTĄ.
MOŻE PRZEWIDZIAŁEŚ TEŻ ZAKOŃCZENIE TRYLOGII INFERNAL AFFAIRS ALBO SZÓŚTEGO ZMYSŁU CO? TO JEST ARCYDZIEŁO. GENIALAN SZTUCZKA ILZUJONISTYCZNA
dla Ciebie to film genialny, przy którym dostajesz orgazmu, dla mnie nie, i tyle, o gustach się nie dyskutuje, a takie chamskie uwagi to sobie wypraszam, zapomniałeś chyba że każdy ma prawo do własnego zdania i komentarze właśnie temu służą, swoje oburzenie i frustracje prezentuj gdzie indziej
jeśli ty dostajesz arogazmu przy hollywoodzkich filmach fabularnych to ci wspołczuje szczerze !
mylisz się, nie dostaje orgazmu przy hollywoodzkich produkcjach, za to Ty chyba się w nich lubujesz, patrząc na Twój profil właśnie takie wnioski się nasuwają, poza tym w ogóle nie wiem po co ta cała polemika, jak zauważyłeś komentarz dotyczy filmu Prestiż, nie wymieniałem tam filmu Infernal Affairs czy też Szóstego Zmysłu, czy też jakiegokolwiek innego (btw w/w filmy cenię jak najbardziej), w moim komentarzu chciałem dać do zrozumienia, że oglądając film nasuwają się pewne wnioski i skojarzenia, na podstawie których można w pewien sposób przewidzieć dalszy rozwój fabuły, widocznie nie trafiłem w Twoje upodobania, cóż...niektórzy nie potrafią zrozumieć faktu, że ktoś inny może mieć własne spojrzenie i własne zdanie...pozdrawiam
owsze lubie hollywoodzkie produkcje i to bardzo ale tylko dobre co tez pewnie zauwazyles na moim profilu, a do Ciebie nic nie am, pzowole sobie tylko jeszcze raz zasugerowac, że NA PEWNO nie przewidziałeś WSZYSTKICH zwrotów akcji w filmie PRESTIŻ