PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=815535}
6,1 44 tys. ocen
6,1 10 1 43982
4,3 50 krytyków
Proceder
powrót do forum filmu Proceder

Do dziś twierdziłem że Tomasz Chada nie popełnił samobójstwa że go zabito i dalej tak twierdzę jednak myślałem że odpowiedzialność za to ponosi szpital w którym go trzymano teraz po filmie jestem tego samego zdania co reżyser filmowy twierdzę że został zabity przez swoją przeszłość czyli porachunki z kobietą która zleciała mu prace po prostu gdy zaczęło mu się układać ukuła go w sam środek serca niszcząc mu szansę na lepsze jutro tym samym życie.

Majchero_filmweb

To widzisz jest wiele teorii 9 tym jak Chada zmarł szpital twierdzi inaczej niż jest w filmie. Ale nie wiem czy zauważyłeś wiele innych opcji takich ważnych jak ominięcie wielu ważnych życiowych sytuacji które Chade rozwineły, moim zdaniem w filmie jest strasznie dużo ominietego tego wszystkiego, mogli chociaż więcej dodać byłby bardziej ciekawszy a dla tych co poszli do kina i nie wiedzieli kto to jest bo miałam taką sytuację w kinie mogli by bardziej zauważyć jaki wielki progres zrobił i jak bardzo dużo znaczyl w swojej wytwórni jak i dla ludzi. A co do jego śmierci w filmie niestety tak się skończyć musiało bo film by trwal 5 godzin jak by wszystko wzięli jak nie dłużej. A to że uważacie że ktoś kto zabił na prostą logikę w szpiatu gdzie się kręcą ludzie może się coś takiego wydarzyć? Ale dobrze ze ktoś i tym człowieku do tej pory pamięta ale cóż taki klimat z fartem pozdroo

ocenił(a) film na 10
patkaxd_filmweb

Ja mam na myśli że to zemsta mafi i dlatego znaleziono go na chodniku bo wyrzucono Górnik z hotelu wątek w filmie jak łysa i ten dziadek sa w tym hotelu co Tomek był i potem niby wyskoczył na prawdziwio też było że najpierw wyskoczył z okna hotelu ja twierdzę że zostaw wypchnięty