Autor złośliwie nawiązał do wydarzenia z 14 marca 2018, kiedy to raper wyskoczył z okna na trzecim piętrze.
To co piszesz raczej nie bawi, trochę szacunku dla zmarłego, poza tym ciężko wyskoczyć na tą twoją 'betonową' czy tam chodnikową płytę przez kraty. :)
Ta, szacunek dla gościa który siedział za napaść i pobicie. Szanować "mogę tych co sobie na to zasłużyli" ;)
Poza skokiem przez okno co on takiego dokonał? Rapował sobie jakieś rapy?
Zacznę może od tego, że nie słucham takiego rapu ni w ząb i nie klaskam 'szeroko pojętym' penerzeniom ale mówisz o drugim człowieku, to czyiś syn, brat, lub ojciec ... Może nie warto robić z siebie przygłupa przez kabel w wolnym czasie. W ramach nudy polecam kurnik.pl, pograj sobie w karty.
Kurnik mnie nie kręci, czy robię z siebie przygłupa? Czasami tak, jak zresztą każdy. W tym przypadku? Chcę tylko trochę poprowokować "fanuf" Chady. Tak jak zakładałem pisząc ten temat, użytkownicy określają mnie prostakiem lub każą zamknąć mordę. Więc, czemu mam prowadzić jakąkolwiek dłuższą dyskusję niż chamski żarcik?
Tobie właściwie odpisałem tylko dlatego że wyczuwam kogoś inteligentnego. Pozdrawiam.
P.S. czekam na fale po premierze, nie mogę się doczekać :3 Trollo lolo lo lolololooo
Hitler też był czyimś synem, koleś tłukący żonę i dzieci to ojciec i mąż. Żeby być "czyimś synem, bratem" wystarczy się urodzić. Żeby być człowiekiem zasługującym na szacunek, trzeba się chociaż minimalnie postarać.
jak już chcesz tak śmieszkować, to ostatnia była płyta nagrobkowa xD
Chuja się znasz na trollingu.
Mam dla Ciebie dożywotni szacunek za szkalowanie tych zwierząt które słuchają polskiego rapu. Od siebie dorzucę :
Czym się różni Harry Potter od Chady?
Harry Potter umie latać xD