Film może nie jest arcydziełem ,ale na pewno żadnym dnem także nie. Niestety osoby które uważają się za wielkich znawców kina nie rozumieją,że nie każdy film musi być arcydziełem i nie każdy będzie nagrywany przy ogromnym nakładzie finansowym. Tu mimo kilku niedociągnięć jak dla mnie było ok. 6/10 spokojnie można dać..
Zgadzam się z tobą całkowicie. Film nie jest tworem na miarę "Parku Jurajskiego" ale tamten to był kolos organizacyjny i jego budżet tak jak i zasięg nie mógł się równać z tą produkcją. Ostatnio filmów o dinozaurach wszelakich jest naprawdę niewiele albo wręcz takich nie ma to tym bardziej z przyjemnością podeszłem do tego filmu. Oceniłem na tyle samo dokładnie, nie czytając komentarzy i jestem naprawdę zadowolony ze spędzenia tej póltore godziny z członkami ekspedycji. DInozaury zrobione jak najbardziej poprawnie choć mogło ich być nieco więcej i nieco większych ale wiadomo braki w budżecie. Praktycznie swie sceny kiedy pojawiło się coś większego ale nie narzekajmy aż tak bardzo. W zbliżeniach dinozaury nie wyglądają już tak świetnie ale ponownie dochodzimy do kwestii tego, że jak na takie możliwości jakie prawdopodobnie twórcy to film jest zrobiony całkiem przyjemnie. Nie zauważyłem kiedy mi cały film praktycznie minął choć nie powiem czy bym go chciał ponownie obejrzeć. Typowo film przyjemny, jednokrotnego widzenia.