Jak w temacie. Prosiłbym o kontakt jesli ktos posiada dojscie do filmu APEX (najlepiej na komputerze). Poszukuje również filmu "Krull" i wszystkich serii filmu "Warlock". agravein@tlen.pl
Z góry dziękuję//
APEX jest super
pamiętam jak widziałem ten film w młodości. Oglądałem go codziennie a miałem go na vhs, później skasowałem, bo mi sie znudził a teaz mam ochote go zobaczyć najlepiej na kompie albo dvd. jeśli juz ktoś dał Ci namiary na niego to prześlij mi informacje. mój adres: seraphin85@o2.pl. Dzięks z góry. Hej. Niech żyje sf!!!!!!!!!!
witam,ja tez szukam juz baarrddzzzooo długo,tez widziałem go pare lat temu na vhs,był umnie w małej wypozyczalni ktora zlikwidowali,w zwiazku z tym tez bym prosił o jakies info jesli ktos bedzie wiedział gdzie go mozna znalesc,dzieki pozdrawiam skala323@poczta.onet.pl
Przeszukajcie zasoby Emule, Edonkey, albo Kaza 100%, że znajdziecie. Trochę będzie trwało ściągnięcie z Internetu, ale dostaniecie, nadal są problemy z napisami. :-((
Juz jutro bede mial ten film, ale tylko na starej kasacie VHS, w sumie dla mnie to nawet lepiej, bo klimat z przed lat pozostanie:) Film jest przepiekny, jezeli ktos szuka gry w podobnym klimacie to polecam "Killzone" na Playstation2, jezeli zagrasz to bedziesz wiedzial o czym mowie:) Jezeli ktos bedzie mial film w innym formacie niz VHS to prosze o kontakt GG: 8089622. Zangief.
jeśli jeszcze nie masz to tu jest
http://tnttorrent.info/torrent/Paczka_film_w_Sci-Fi_1987-1997_DVDRip_XviD_Lektor _PL__461807
Posiadam ten film, niestety bez napisów. Jeżeli ktoś ma napisy, niech wrzuci je do popularnych serwisów z napisami lub da znać w tym temacie. Przez kiepskie audio nie mogę rozszyfrować niektórych kwestii. Jak ktoś chce film niech również da znać tutaj.
Na chomiku do ściągnięcia z Lektorem VHSRip-y wpisujecie w wyszukiwarce i tam gdzieś
powinno być ja ma i wiele innych klasyków takiego formatu :)