PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183743
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

dno

ocenił(a) film na 1

ten film to jakieś totalne nieporozumienie, wybaczcie...ale odpalałam go 3 razy i za każdym razem wyłączam po 10 minutach... 1/10

ocenił(a) film na 2
AfricaBambaataa

Film z drętwym aktorstwem, dzieciakami grającymi jeszcze młodsze dzieciaki. Dialogi tragiczne, fabuła ,której nie ma, akcji kompletnie zero. Kilka teledysków posklejanych razem, gdzieś tam parę dialogów, kilka cycków i to tyle.

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Się kinomaniak odezwał. A jakiego aktorstwa po tym filmie oczekiwałeś? Jak niektórzy ludzie mają nierówno pod sufitem to głowa mała. Jak chcesz dobrego aktorstwa ciemniaku to sobie filmy z Deppem oglądaj, a nie takie komedie.

ocenił(a) film na 2
Lukininho

Ciemniak to szczyt w Tatrach. Śmiesznego nic tam nie było, nie rozumiesz chyba czym jest komedia. Nie wiem czemu zakładać, iż tylko kino z J.D. ma prawo do dobrego aktorstwa.? Poza tym chyba zbyt inteligenty nie jesteś.

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Widać bardziej od ciebie. To miała być kolejna głupkowata komedia o nastolatkach, imprezach jak Supersamiec czy American Pie. Miałeś się rozerwać i pośmiać, a że ciebie nic nie śmieszyło to trudno. Czy scena z karłem, albo ci ochroniarze nie byli zabawni? Jeśli szukasz dobrego aktorstwa w tego typu filmach to życzę powodzenia. Zresztą czy oni zagrali źle? Zawsze mnie śmieszą tacy wielcy znafcy kina. Ty to pewnie sobie włączasz jakiegoś Czarnego Łabędzia i się niby zachwycasz, bo podobno dobre, ale nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 2
Lukininho

Nigdzie nie twierdzę, iż jestem znawcą kina (nie potrzebne mi takie pierdoły). W tym rzecz, że American Pie było śmieszne, choć specyficzne. Aktorstwo było tam dobre, a tutaj tego zabrakło. Fabularnie choć prosto też było dużo lepiej. Dialogi miały jakiś sens i film zmierzał w jakiś kierunku. Tutaj ogląda się to jak zlepek przypadkowych, bezsensownych scen. Możesz i sobie mieć swoje wyobrażenie mojej osoby, zapewne nigdy się nie poznamy. Pzdr.

ocenił(a) film na 8
jest_jak_jest

Mówiąc o innym że "chyba zbyt inteligentny nie jesteś" nie znając, pokazujesz brak kultury i szacunku do innych :)

ocenił(a) film na 2
Filip10

Przeczytaj na co to była odpowiedź to może zrozumiesz w czym rzecz :), a na szacunek to trzeba zasłużyć ;)

ocenił(a) film na 8
jest_jak_jest

Nieważne czego się tyczy ! Ważne, że tak powiedziałeś :/

ocenił(a) film na 2
Filip10

Może dla Ciebie nieważne. Miałem powód to napisałem.

ocenił(a) film na 8
jest_jak_jest

Obstawiam, że nie tylko dla mnie.

ocenił(a) film na 2
Filip10

Peszek :)

ocenił(a) film na 2
jest_jak_jest

Poza tym mało mnie to interesuje. Post był skierowany do mnie, więc na niego odpowiedziałem. Jeśli ktoś nie potrafi prowadzić inteligentnej rozmowy i próbuje od razu kogoś obrazić, widocznie do inteligentnych nie należy.

ocenił(a) film na 9
AfricaBambaataa

sztywniaki z Was.

ocenił(a) film na 6
rokef

Hmmm szkoda, że jeszcze nie ma na filmwebie takiej opcji jak na IMDB, mianowicie podgląd ocen ze względu na wiek i płeć, wtedy jak na tacy widoczne byłoby, że im starsi oceniają tym ocena drastycznie maleje. Faktem jest, że jest to film który podoba się w większość dzieciom, więc jesteś albo dzieckiem albo jesteś emocjonalnie zacofany. Film miał potencjał z tym się zgodzę, ale całkowicie niewykorzystany. To nawet nie była komedia, kilka dobrych momentów które można zliczyć na palcach jednej ręki, nic poza tym...

rokef

hehe ;] jak ogląda taki film koleś po 40stce siedzący w biurze cały tydzień to i takie komentarze nie dziwią ;D

ocenił(a) film na 9
AfricaBambaataa

widac kto siedzi cale zycie przed kompem i filmy oglada bo film jest wypas sa gusta i gusciki ale taka impre chcial by kazdy normalny czlowiek przezyc :)

ocenił(a) film na 1
dmcbtw

lat mam pewnie dużo więcej niż ty, smyku stąd ilość obejrzanych filmów :) imprezę niejedną przeżyłam i szczerze ci napiszę, nie chciałabym aby moje dzieci uczestniczyły w takich ograniczających umysłowo prywatkach

użytkownik usunięty
AfricaBambaataa

Rodzice 'dzieci', które były na tej imprezie też pewnie nie chciały, aby ich pociechy w takim czymś uczestniczyły, ale co z tego?
Jeżeli ktoś daje 10 Sali Samobójców czy Vinci to nie nie ma nawet co się spinać opinią o tym filmie.

ocenił(a) film na 1

Jeśli ktoś tu się spina to jedynie wy, drogie dzieci.. :) jaka granica wiekowa u was ? 15 ? 16 ? ten film Sali Samobójców nie dorasta do pięt...obejrzałam pierwsze 10 minut i zrezygnowałam.. film będzie się podobał, ale fanatykom marihuany, upojeń i libacji alkoholowych oraz młodocianym jebakom :P facet na poziomie nawet nie spojrzy... sorry...

użytkownik usunięty
AfricaBambaataa

Nie jestem fanatykiem marihuany,upojeń i libacji.
Uwielbiam czytać książki i studiuję mechanikę i budowę maszyn.
Mówiąc, że nie jestem na poziomie bo mi się ten film podobał pogrążasz się tylko.

AfricaBambaataa

Ale ty bredzisz. I co ty masz z tymi dziećmi? Ja już powoli do 30 dobijam a film mi się podobał. Jeżeli obejrzałaś tylko 10 pierwszych minut to nie wiem jakim prawem wypowiadasz się na jego temat i tym bardziej oceniasz.

ocenił(a) film na 7
AfricaBambaataa

heheh na filmwebie jak nigdzie indziej można zaobserwować zjawisko 'zgrywania się' i 'samokreacji' ..

ocenił(a) film na 8
AfricaBambaataa

Co za bzdura... Film był dobry i choć na początku miałem negatywne nastawienie do gnojków to na koniec dałem 8/10. Gratuluję. Jak ktoś 99% życia spędził przed kompem to i głośno, krytycznie "krzyczy" na temat życia... Aby się WYPOWIEDZIEĆ hehe

AfricaBambaataa

@AfricaBambaataa
http://i1089.photobucket.com/albums/i354/MiniRtist/Animated%20Gifs/Facepalmanima ted.gif

ocenił(a) film na 1
AfricaBambaataa

Zgadzam się: dno dna. Nie rozumiem po co powstają takie filmy. To "dzieło" ukazuje w pigułce jak głupi jest naród amerykański: liczy się tylko zabawa, seks, popularność w szkole i bezmózgie lachony. Najsmutniejsze jest to, że ten schemat zaczyna się rozszerzać i nawet w naszej polskiej dziurze można go już powoli dostrzec. Nie rozumiem oceny, nie rozumiem zachwytów. Może jestem za stara albo za głupia na takie filmy. Po prostu nie rozumiem.

ocenił(a) film na 1
marteczka999

Obstaję przy swoim :) filmu Project X nie da się obejrzeć dłużej niż wyżej wspomniane 10 minut :)

ocenił(a) film na 2
marteczka999

Naród, o którym wspominasz nie jest "głupi", ten film nie przedstawia Amerykanów :)

ocenił(a) film na 7
marteczka999

marteczka999: częsciwo nie masz racji. Film pokazal ze dla niektorych nieliczą sie tylko puste lachony, w koncu glowny bohater byl inny niz wiekszosc osob biorących udzial w tej "imprezie". Ale zgodze sie z wiekszością wypowiadajacych sie ze film do najlepszych napewno nie nalezy. Mozna obejrzeć, ale zeby isc na to do kina... co to to nie :)

ocenił(a) film na 8
szajbo

Pewnie ... Lepiej ściągnąć z neta , i siedzieć w domu ...

ocenił(a) film na 2
Szczery69

Lepiej. Wydawać pieniędzy na pewno nie warto.

ocenił(a) film na 1
szajbo

Tak, główny bohater był inny. Wiadomo, nie chcę generalizować, ale po prostu zaczyna mnie przerażać, co się dzieje w dzisiejszym świecie, co zaczyna być najważniejsze. Może komentarz faktycznie napisałam zbyt ogólnikowo, przez co wyszło jak wyszło - był napisany na świeżo po obejrzeniu. Ale jakby by nie było to ten stereotyp głupich nastolatków sam jest przewijany w kółko przez mnóstwo amerykańskich filmów i wręcz odnosi się wrażenie, że wg nich taka postawa jest super, bo nie ma nic gorszego niż byciem frajerem w szkole średniej.

ocenił(a) film na 9
AfricaBambaataa

to dlaczego wiedząc o czym jest film po niego sięgacie? Wiadomo, że ukazuję super bibkę na której chciało by się być i porównywać ten film z salą samobójców to kompletne idioctwo. Całkowicie inny gatunek. Projekt X jest filmem o imprezie maksymalnie wypasionej ale czy film jest arcydziełem na pewno nie i nie o to tu chodzi. Jest kręcony jak dokument i ma ukazać najbardziej dojechaną imprezę jaką można zorganizować.

ocenił(a) film na 1
rokef

Sięgnęłam po ten film z czystej ciekawości, bo wiele o nim słyszałam, a nie lubię o czymś mówić, kiedy nie mam pojęcia o co chodzi. Dlatego też obejrzałam po ten film.

ocenił(a) film na 7
AfricaBambaataa

Dramat sobie stara rurą obejrzyj, albo jakieś marne romansidło.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Lukininho

Nie będę komentować Twoich wypowiedzi, które nie niosą za sobą żadnych treści merytorycznych, prócz obrażania.

ocenił(a) film na 7
marteczka999

Zostań dziecko przy oglądaniu Króla Lwa i jemu dawaj 10, bo się jeszcze zgorszysz. Polecam jeszcze Tabalugę i Smerfy.

ocenił(a) film na 1
Lukininho

To dziecko czy stara rura? Zdecyduj się. A co do Króla Lwa to jest jednym z lepszych filmów animowanych na przestrzeni tylu lat i ocena moim zdaniem jest jak najbardziej zasłużona w swojej kategorii.

ocenił(a) film na 7
marteczka999

Z 15 kont wchodzisz i 1 dajesz? Co za człowiek...

ocenił(a) film na 1
Lukininho

Weź już się nie pogrążaj... Twoje komentarze świadczą o Twoim poziomie inteligencji, który jest bardzo dyskusyjny. Po pierwsze: wszędzie daje 10?! Skoro nie potrafisz zjechać w dół mojego profilu, to nie dziwię się, że widzisz tylko filmy oceniane na 10 pod zakładką "Najwyżej oceniane". Tak, trudna nazwa, aż dziw, że w niej wyświetlają się filmy ocenione na 10, a mam takich filmów aż(?) 7 na ponad 400 ocenionych... Na temat 15 kont i wystawiania temu filmowi oceny 1 nawet się nie wypowiadam, bo rozwaliłeś mnie tym... Bo oczywiście człowiek nie ma nic ciekawszego do roboty jak spamowanie tego filmu ocenami i zakładanie do tego celu aż 15 kont...Naprawdę się uśmiałam. Aż sama się sobie dziwię, że wchodzę z Tobą w jakąkolwiek dyskusje, bo i tak to nie ma najmniejszego sensu, dlatego chcesz, to obrażaj dalej, a to jest mój ostatni post związany z Tobą. Dziękuję i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
marteczka999

Jakbyś nie zauważyła to ja odpisywałem na komentarze AfricaBambaataa, a teraz nagle marteczka999? Mam gdzieś ile filmów obejrzałaś i jakie im oceny dajesz. Po prostu śmieszą mnie ludzie, który filmu nie obejrzą, a dają 1. Skoro jesteś za stara na takie filmy to po co się bierzesz? Po co wypowiadasz?

Lukininho

mnie najbardziej rozbraja jak panny jadą po tym filmie a jakiś durnym i infantylnym romansidłom po 10/10 wystawiają. Ale jak to mawiają kobiet nie zrozumiesz :/

ocenił(a) film na 1
Witcher

Lukininho - mam nadzieję, że mnie tylko tak podpuszczasz....ludzie nie mogą być przecież AŻ taaaaaak głupi ! ? :O

ocenił(a) film na 9
AfricaBambaataa

do tych co obrażają i nie potrafią się kulturalnie wypowiadać: parę lat temu nie spotykało się takich komentarzy obraźliwych ponieważ prości ludzie gnioty umysłowe nie miały dostępu do internetu a teraz niestety każdy "wieśniak" ma dostęp do rzeczy które były zarezerwowane dla osób z klasą smutne to jest. Najpierw dobre wychowanie a później dostęp do publicznych wypowiedzi!

ocenił(a) film na 2
rokef

Film dla niedorozwojów. Jak się już śmiać to z debilizmu zawartego w tym filmie lub z politowania... To ma być komedia??? Chyba komedia pomyłek... Od "aktorów" ( nota bene prezentują podobny poziom co amatorzy rodem z reality show typu "Ekipa z Jersey" emitowanego na MTV) pseudo reżysera i scenarzysty. Lukininho nie ośmieszaj się wytykając innym oceny filmów - patrzę na Twój profil i mam bekę Kevin sam w domu, w Nowym Yorku 10/10 to jest prawdziwa komedia a Ty jesteś wybitnym komikiem LOL

ocenił(a) film na 9
smoke_city

patrz sobie do gara co będziesz dziś jadł. Ja twojego dziurawego gara nie komentuje bo to twoja sprawa.

ocenił(a) film na 2
rokef

Sorry ale to nie było do Ciebie. A do garnka mam co wrzucić ;-())

ocenił(a) film na 10
smoke_city

Jeszcze powiedz co Ci przeszkadzało w ich grze i czego oczekujesz

ocenił(a) film na 7
rokef

Widzisz niestety nawet takim jak ty mamusia internet założyła

ocenił(a) film na 10
marteczka999

A zauważyłaś, że dajesz dla wszystkich komedii bardzo niskie oceny?? Może po prostu nie rozumiesz tych filmow?? One nie mają być poważne jak dramaty.. To są komedie.. Przeczytaj na wiki co to oznacza -.-
Po co oglądasz takie filmy jeśli interesują Ciebie tylko poważne rzeczy?? Ja np nie lubie horrorów więc po prostu ich nie ogladam i nie sapie ze beznadziejny film..

oO Dalaś dla filmu Die Hard 7/10