ten film to jakieś totalne nieporozumienie, wybaczcie...ale odpalałam go 3 razy i za każdym razem wyłączam po 10 minutach... 1/10
K***a chłopcze Króla Lwa nie obrażaj bo był wypas. Jedna z lepszych animacji. Ludzie mają swoje zdanie i uszanuj to. Po co się ciskać. Lepiej się dobrze bawić, no ale tego chyba nie pojmiesz hehe
Staram się szanować każdą opinię, ale jak jakaś jest wystawiana bez użycia mózgu, to mnie krew zalewa... Jak można ocenić film na "1" oglądając go w 1/8 ? Już sama ścieżka dźwiękowa, bardzo dobrze dobrana, czy też gra aktorska, choć nie najwyższych lotów to znośna sprawia, że film zasługuje na wyższą ocenę. Nie wiem co powoduje taką postawę, może fakt, że młode lata już minęły a ciekawych i specyficznych dla tego okresu wspomnień brak ?
O to też mi chodzi tylko po prostu próbuje jej to bardziej dosadnie wytłumaczyć. Jak można oceniać film po obejrzeniu 10 minut? Jak mnie nie interesują ckliwe dramaty to ich nie oglądam i nie daje 1. Nie moje gusta.
Muzyka to też kwestia gustu mi się nie podobała. Żadnego filmu nie oceniłem na "1" ale na więcej jak "3" ten film po prostu nie zasługuje.
"Nie wiem co powoduje taką postawę, może fakt, że młode lata już minęły a ciekawych i specyficznych dla tego okresu wspomnień brak ?" - bezsensowne wycieczki osobiste po co to? Wiek nie ma nic do tego. To mój ostatni post - dobrze że ten "film" do kogoś trafił ale ocena powyżej 7/10 na filmwebie to kpina.
Kompletne nieporozumienie. Film bez fabuły, nie zaśmiałem się ani razu. To nie jest film. To jest po prostu impreza. W zasadzie coś podobnego nam wyjdzie jeśli odpalimy kilka losowych filmików na youtubie z imprez. Ktoś pije, ktoś się wywraca, ktoś puszcza pawia, ktoś coś rozpieprza, ktoś się z kimś stuka. Koniec filmu. Jestem naprawdę zaskoczony aż tak wysoką oceną.
Powiem ci szczerze że przez pierwsze 10 minut też myślałem że to lipa jakaś ale później film się rozkręca i jest tylko lepiej i lepiej. A teksty typu że to film dla bezmózgich dzieciaków co myślą tylko o laskach zabawie i tym podobne to po prostu żal, co wy k.rwa robiliście jak mieliście naście lat, nie to wam było w głowie ? Lepiej jak teraz sami astmatycy, flegmatycy nam rosną przez nieustanne siedzenie przed kompem i oglądanie Potterów i Zmierzchów. Nie popieram narkotyków i chlania na umór ale w życiu trzeba zaszaleć a ta impreza to szczyt szaleństw młodości i ogólnie rullllleeeezzz