Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Świetny film

ocenił(a) film na 9

Rawelacyjny film Sci-Fi. Zasłużenie nosi miano prequelu Obcego. Haters gonna hate.

Marekgdapl

No tak, bo przecież lepiej obsadzić w głównej roli paszteta na którego nie da się patrzeć tylko po to by film wydawał się bardziej realistyczny, przez co bardziej ambitny prawda? No pewnie, po co używać efektów jakie oferują najnowsze technologie, cofnijmy się do lat 70! Słabe efekty i brzydkie aktorki gwarancją wybitnego kina dla ludzi inteligentnych!

ocenił(a) film na 1
0wner2

Potrafisz sam sobie zaprzeczać a później sie tłumaczysz))))

Marekgdapl

A ty udajesz, że nie rozumiesz o co mi chodzi.

ocenił(a) film na 1
0wner2

Poza twoją argumentacją faktem jest uproszczenie, że jest to film z" fajną dupą ,masą efektów na i napisami 3D"
Więc wytłumacz mi czego nie rozumiem?Twojej negacji tych prostych faktów?

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Nie rozumiesz do końca pojęcia fakt, "fajna dupa" to jest opinia. Nie każdemu aktorka musi się podobać, więc nie dla każdego będzie "fajną dupą".

ocenił(a) film na 6
0wner2

hahhaha najlepswzy film science fiction od 30 lat hahhah to zes mnie chłopcze rozbawil

WARIACIK

no tak, sci-fi bez napiecia i grozy to szambo dla gimbusow. litosci... Komus sie tu chyba wydaje ze jak polubil serie aliena to jest mega wielbicielem sci-fi

carsonpoland

Tak sobie to tłumacz :)

volpi

Popieram, film lepszy od każdej części Aliena prócz jedynki z którą stoi na równi.

ocenił(a) film na 5
0wner2

jeśli dla Ciebie ten film jest równy z 1 częścią "Obcego" to wybacz ale wg mnie chyba się z koniem na łby pozamieniałeś.....ale czego wymagać od gimbusa który "Niezniszczalnych 2" ocenił 10/10....komentarz zbędny...kutryna

furfur

Wstyd 2/10, komentarz zbędny, z plebsem nie rozmawiam.

ocenił(a) film na 5
0wner2

plebs to Cię zrobił tylko zapomniał zastrzelić......

furfur

Lepiej schudnij grubasie.

ocenił(a) film na 5
0wner2

ja się zastanawiam tylko nad jednym,Ile twoja stara musiała sie śniegu nawpie....alać,ze urodziła takiego bałwana......

furfur

Ja się zastanawiam ile kurczaków z KFC musiałeś wpie*dolić by zostać taką grubą świnią.

ocenił(a) film na 5
0wner2

i to jest gimbusie twoja cięta riposta.?......hahahahahah

furfur

Na grubasa w sam raz.

ocenił(a) film na 5
0wner2

powiedz to swojemu staremu.....żenujący,żałosny ,malutki człowieczku.gimbusom mówimy zdecydowane nie.....trzymaj się pajacyku......

ocenił(a) film na 9
furfur

http://www.gifflix.com/files/4326f39cc6e2.gif

ocenił(a) film na 1
furfur

Dobre)

ocenił(a) film na 6
volpi

Z której strony był to świetny film? Bo chyba coś przeoczyłem...

ocenił(a) film na 5
SilverX

zgadzam sie w całej rozciągłości.......to coś to nawet nie leżało koło "Obcego"

ocenił(a) film na 4
furfur

Mało tego.. film zasługuje na miano faila roku 2012... Sam fakt , że na nim zasnąłem już mnie dobitnie dołuje (rzadko kiedy zasypiam), dopiero na następny dzień musiałem go obejrzeć ponownie i strasznie się męczyłem. Nudny film, który dostaje od Was 10tki? To ja się pytam co Wy robicie i jak oceniacie naprawdę dobre filmy...
p.s.. tekst "to coś to nawet nie leżało koło <Obcego>" w 100% trafny ;)

ocenił(a) film na 7
czaku20

Skoro na nim zasnąłeś to chciało CI się iść do kina drugi raz? Ale zaraz, zaraz, przecież Ty w kinie go nie oglądałeś, tylko w domu na ekranie swojego monitora, w jakości CAM. To jest właśnie fail. Trzeba być masochistą albo przygłupem aby takie filmy oglądać w taki sposób.

ocenił(a) film na 5
pankracy7

Następny co myśli ,że wie wszystko , pomyślałeś przez chwilę ze film jest już w jakości DVDRip a za kilka dni będzie w HD i że nie każdy jest małolatem i ogląda film na 17 calowym monitorze bo niestety go nie stać na dobry sprzęt . Ponad 50 cali i dobre kino domowe i naprawdę czasem fajniej film obejrzeć w domu niż w kinie z bandą bachorów jedzących chipsy . Zastanów się najpierw zanim zaczniesz wszystkich wkładać do jednego worka i nazywać przygłupami .
W miarę dobry sprzęt można mieć za jakieś 8-10 tysięcy i uwierz mi jest masa ludzi których na to stać !

ocenił(a) film na 7
Oczajdusza

Nie dość, że prostak to jeszcze pirat do tego. Premiery DVD jeszcze nie było, filmy oglądam przeważnie w kinie, więc skąd miałbym wiedzieć że pojawiła się piracka kopia (dobrej jakości) w sieci?

ocenił(a) film na 5
pankracy7

Jestem prostakiem dla ciebie bo napisałem co myślę ? I nie zgodziło się to z twoim przekonaniem super . Widać doskonale kto jest prostakiem i przygłupem bo wedle ciebie od razu muszę być piratem fajnie :) Ciekawy jestem bardzo czy ty jaśnie panie masz wszystko oryginalne począwszy od Windowsa na komputerze przez muzykę no i czy nigdy w życiu nie pobrałeś nic z internetu ....ale spoko dla ciebie każdy jest prostakiem ,każdy jest biedny i na nic go nie stać więc musi wszystko piracić i każdy ogląda wersje CAM na 17 calowym monitorze BRAWO :) .

A i na koniec :

Prometheus 2012 ENG DVDRip XviD AC3-HS
Prometheus 2012 DVDRip XviD AC3-LEGi0N
Prometheus 2012 DVDRip XviD-PTpOWeR
Prometheus 2012 DVDRip XviD AC3-ViSiON

....znów masz rację ,przecież jeszcze premiery DVD nie było :)

Oczajdusza

Lepiej bym tego nie ujął.
Bravo.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Czyli popierasz piracących prostaków?

pankracy7

Czy popierasz chamstwo?

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

A jak myślisz?

pankracy7

Uważam że tak i na dodatek jesteś hipokrytą.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Dlaczego uważasz mnie za hipokrytę? Ja się ze swoim chamstwem nie kryję.

pankracy7

Kryjesz i usprawiedliwiasz .

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

W którym momencie? Cytaty poproszę.

pankracy7

Proszę załóż sobie jedno konto i nie udawaj osoby którą nie jesteś.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

W jaki sposób mam założyć jedno konto? Jak założę jeszcze jedno, to będę mieć 2. Nadal cytatów nie podałeś. Ale spoko, pozostaniemy przy tym, że coś twierdzisz, ale nie potrafisz tego udowodnić.

pankracy7

Nie mam już o czym z tobą pisać.

kadim_filmweb

Lepsze chamstwo niż złodziejstwo.

0wner2

Nierób z siebie takiego świętego jakim nie jesteś.

kadim_filmweb

Nie robię z siebie świętego tylko stwierdzam obiektywne fakty.

0wner2

Ty nawet nie znasz znaczenia słów których używasz.
Czytaj i pisz ze zrozumieniem.

kadim_filmweb

Bez przerwy to robię.

0wner2

Dobry żart.
Nota twojego arcydzieła jeszcze spadnie.

kadim_filmweb

Nawet jak by spadła do 1.0 nie zmieni to faktu, że film jest arcydziełem.

0wner2

Pogódź się z tym albo odjedz w nicość.

kadim_filmweb

Z tym, że film jest arcydziełem? Ok.

0wner2

http://i.imgur.com/Fbktv.jpg

ocenił(a) film na 1
0wner2

Oczywiście)))))))))))

ocenił(a) film na 1
0wner2

Chamstwo i debilizm...a co możesz napisać innego?))))))