30 maja świat - 20 lipca Polska.... to jakaś kpina
Zawsze możesz iść na nowiutki film z karolakiem zamiast Prometusza buahahaha. Jak zwykle pozostaje czekać na Prometheus.2012.720p.BluRay.x264 ;p
pozdrawiam.
ja wiem że nie wszyscy to rozumieją, ale właśnie troska o kasę nakazała dystrybutorom przesunąć premierę, mistrzostwa europy w piłce nożnej ;) swoją drogą wcześniejsza premiera europejska może okazać się finansowym ciosem dla Prometeusza z tego samego powodu
Ale przykład dałeś że hej ....... jakoś euro 2012 rozpoczyna się 8 czerwca ( czyli cały tydzień po premierze filmu ) , a mecz finałowy jest 1 lipca ,czyli prawie trzy tygodnie przed polską premierą.
no chyba sobie nie wyobrażasz jaki będzie bajzel po tym euro, my się będziemy z tego zbierać do bożego narodzenia :D a jeszcze jak zostaniemy mistrzami to hoho :P
twoim zdaniem co w takim razie jest przyczyną, bo napewno nie zapłon naszych dystrybutorów, akurat hajs to oni potrafią zwęszyć
To nie kpina tylko norma. Po tym czasie nawet jak ktoś nie pójdzie to będzie już wiedział co ten film reprezentuje czytając opinie ludzi mieszkających w normalnych krajach. Jeżeli "Prometeusz" okaże się kupą, czego bym nie chciał to wiele osób wyprawę do kina sobie daruje. Ja pewnie też.