PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Czy fani tak na prawdę chcą wiedzieć czym jest legendarna postać znaleziona przez załoge Nostromo? Plusem pierwszego obcego była po części właśnie ta tajemnicza postać. Myślę że po wyjaśneniu czym ona jest film będzie się oglądało gorzej.

ocenił(a) film na 8
sebastian11346

Ciekawość zawsze wygrywa a diabeł się cieszy :)

ocenił(a) film na 7
sebastian11346

Tyle tylko, że wiadomo kim była ta postać. Poszukaj informacji nt. Space Jockey

steal88

a co mnie obchodzą jakieś informację w internecie itp. w filmie nie ma o tym mowy i basta

PS. rozbudowa postaci i wyjaśnianie różnych wydarzeń poza filmami kinowymi to domena georga lucasa i jego ludzi. Książki, komiksy, gry i itp. a tak naprawde to lipa strasza i nikogo to nie obchodzi(poz wyjątkami). KASA KASA KASA

ocenił(a) film na 7
sebastian11346

W pierwszej wypowiedzi napisałeś o fanach, odniosłem się do tego. Zresztą możesz nie obejrzeć Prometeusza, "tajemnica" pozostanie tajemnicą.

ocenił(a) film na 6
sebastian11346

Skoro nie interesują Cię informacje w internecie, to co Cię interesuje ten film? Nikt Cię nie zmusza do oglądania. Poza tym nie wiem, jak w dzisiejszym świecie można się uchować nie rozumiejąc, że filmy robi się właśnie dla pieniędzy (dużych pieniędzy)? Oczywiście, że kasa kasa kasa. Co w tym złego? Jak na moje mogą sobie z obcego zrobić miniserial a z łowcy androidów operę mydlaną. Przecież nie muszę tego oglądać, a na ocenę tych filmów to nie wpłynie. Tak to już jest, że dobrzy aktorzy sprzedają się w reklamówkach, a przyzwoici reżyserzy wyciskają opłacalny temat jak cytrynę do ostatniej kropli. Scott też musi z czegoś żyć XD

ocenił(a) film na 8
sebastian11346

Myślę, że po "Obcy kontra Predator" ten film obcemu bardziej nie zaszkodzi. Najwyżej nadal będę uważał, że o Obcym powstały tylko 3 filmy (które warto oglądać) ;-).