Własnie obejrzałem ten film, nie zachwycił mnie, bo brak w nim totalnie klimatu...Ale jedno
mnie zastanawia, skąd ten robot David, wiedział to wszystko, te tajne przejścia, dlaczego
zaraził tego typa, i inne, tak to wyglądało jakby był na służbie u tych całych "stwórców".
Pandorum to gniot w porównaniu do Prometeusza. Miał dobry tylko początek i zakończenie, Promek jest ciągle świetny.
Kolejny debilizm, ale czego spodziewać się po ślepym i ułomnym kinomanie, który pomylił sale kinowe i poszedł na Piranię 3DD.
0wner2 zamiast wypowiadać się na temat to się kłóci. Jak takie bydło, trzeba go chrzanić do momentu aż się uspokoi. Skutek tego był zadowalający na forum TDKR i Hobbita gdzie taki użytkownik terroryzował każdego fana TDKR, a nagle się uspokoił.
A czym ten 0wner Cię tak wkurza? Z tego co widzę to tylko zachwala jeden ze swoich ulubionych filmów.
Że nie szanuje zdania innych. Jak ktoś powie coś złego o filmie to on zaczyna swoje monologi, wulgaryzm i w ten sposób cały temat zamienia się w jeden wielki chaos.
Skoro temat jest oparty na bezczelnym kłamstwie to zamierzam go zniszczyć, bo kłamstwa i hipokryzji nie tolerujemy.
Ty jesteś przykładem kłamstwa i hipokryzji. jak chcesz zniszczyć siebie to proszę bardzo, mi to nie przeszkadza.
"To był najbardziej trzymający w napięciu film sci-fi od czasu pierwszego Aliena."- chyba w alternatywnym wszechświecie
"Napięcie było mistrzowsko budowane."- tam w ogóle było napięcie? To jak szukanie igły w stogu siana
Kłamiesz, ale nawet sam o tym nie wiesz. Jesteś zaślepiony tym filmem, jak tu również kilka osób.
Jak mogę być zaślepiony tym filmem? Po prostu przedstawiam obiektywne fakty. Najlepszy blockbuster w historii kina, film którego napięcie i klimat dosłownie (sorry, ale tylko to wyrażenie pasuje) rozku*wiał mózg.
Po co się wpychasz do każdego tematu z tą swoją ewangelią? Osiągniesz odwrotny skutek.
Mareczku, Ty też wielokrotnie pisałeś o sobie w liczbie mnogiej. Tak więc zacytuję Ci znane powiedzenie:
"Przyganiał kocioł garnkowi". Wizyty u lekarza nie muszę Ci sugerować, bo chyba sam sobie zdajesz z tego sprawę.
widzę że z tym błaznem też miałeś do czynienia
mam wrażenie że owner2 gubi się w swoich wypowiedziach a najbardziej rozbraja mnie z tym jak kultowy film jest dla niego słaby np. Prometeusz > Alien ...
A mnie rozbrajają ludzie którzy mają za wysokie mniemanie osobie i uważają siebie za wielkich a mają tylko g... w głowie i jadę po takich.
Dlatego masz taką głupią rolę.
Wolę mieć o sobie za wysokie mniemanie niż być niedowartościowaną ciotą, która płacze bo inni mają lepiej, są mądrzejsi i fajniejsi.
no właśnie osoby o takim zachowaniu jak ty to cioty które starają się dowartościować :)
więc po co tyle krzyku chłopaku ? :)
p.s. lekcje odrobione ?
Lekcji to ja od dawna odrabiać nie muszę. Osoby o takim zachowaniu jak ty to typowi internetowi pozerzy, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy i jadą wszystko co nowe, by wyjść w swoim mniemaniu na inteligentów i przypodobać się masom. Przypodobać się masom, czyt. dowartościować się ;)
heh widzę że odwracasz kota ogonem ale wiesz w sumie mnie to na rękę bo pokazujesz innym jaki z ciebie "kozak" :)
p.s. dobrze wiesz że tylko tutaj na filmwebie możesz jedynie pokazać jaki to nie jesteś a po za internetem niestety nie potrafisz taki już być :)
nie zaśpij do szkoły!