PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Jest i trailer

ocenił(a) film na 6

http://thefilmstage.com/trailer/ridley-scotts-prometheus-trailer/

bratrunks

http://www.youtube.com/watch?v=jf_DFj161j8

to też jest wersja z komórki tyle że o wile lepsza
jednak twoja jest HD i wole ją

cezarywi

no ja tez ale poczekam na 1080 ale wielkie dzieki za link

lewandowski09

http://www.mediafire.com/?yxs82lpe1hw14d9 macie link do filmu

lewandowski09

całego filmu!?

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
lewandowski09

Mam rozumieć,że wy się tutaj tymi filmikami z komórek wymieniacie ? To nic oficjalnego nie jest?

davidstar

to jest oficjalny zwiastuna zle napisalem ktos nie wytrzymal i juz wrzucil chociaz w wersji komorkowej jescze inne sceny sa ktorych tu niema szkoda

davidstar

jest ten pierwszy który kolega podał:
http://thefilmstage.com/trailer/ridley-scotts-prometheus-tra...

ocenił(a) film na 6
davidstar

mój link to wersja z itunes która pojawiła się niedawno

bratrunks

aha to na oficjalny trzeba jeszcze poczekać do nocy?

cezarywi

to bedzie to samo

lewandowski09

to to jest ofijalny ? czy trzeba bedzie czekacdłużej?

ocenił(a) film na 10
cezarywi

to chyba jest ten oficjalny

ocenił(a) film na 8
Pavolov

Hahaa otwieram linka patrze co taki obraz zje**** (te zakłócenia przy intro 20th century fox) i mówię pieprze , nie będę oglądać wersji komórkowej :D ale nie mogłem wytrzymać i po 10 minutach znowu wbijam na linka i jak się okazało to jest oficjalny trailer w wyśmienitej jakości, a te zakłócenia to zwykła zmyłka :) Dzięki !!
Ps. No i jak się Wam podobało?

davidstar

Jak wyjdzie 1080p to będę w stanie ocenić. Na tym rozmytym czymś nic nie widać :P

Pavolov

39 sec. i tak patrze na ten fotel space jokeya i obok stoi jakas postac niby to vzlowiek ale jakas dziwna twarz

lewandowski09

może ta twarz jest oblana kwasem?

cezarywi

twarz tak ale ta w chelmie ale obok fotela ktos stoi spauzuj i zobaczysz moze to fasbender

ocenił(a) film na 8
lewandowski09

Stoi gostek po prawej stronie w hełmie. Zapewne człowiek, ewentualnie android. Fajnie byłoby zobaczyć jak wygląda SJ, ale to pewnie zobaczymy w 3 trailerze tuż przed premierą.
Ogólnie trailer prezentuje się bardzo dobrze, świetny soundtrack, motywy w sumie nie zaskoczyły bo znamy je z teaserów. Podoba mi się, że będzie większa eksploracja planety na co wskazują pojazdy, które prują po powierzchni do tego statku.

davidstar

jak on ma helm na glowie to ja jestem rydzyk przejrzalem jescze raz i on ma dziwna twarz to nie jest czlowiek albo jakas mutacja a moze to sam sj cholera to wie ja bym nie chcial aby na zadnym trailerze pokazali sj mysle ze nie zrobia tez 20 spotow w tv

ocenił(a) film na 8
lewandowski09

WTF?! Stary jak Ty tam jesteś w stanie poza widokiem samej postaci dostrzec jej twarz to ja nie wiem.....chyba masz na składzie jakiś super hiper mega sprzęt przybliżający i poprawiający jednocześnie obraz prosto z NASA:) ( mam nadzieję, że mówimy o scenie w której widać kokpit SJ i po prawej stronie ktoś jest) Luknę jeszcze raz....

davidstar

luknij na pewno nie ma helmu i twarz dziwna ale poczekamy na 1080 p i jakies screny

ocenił(a) film na 8
lewandowski09

Ja pierdykam :) chyba z 10 razy zatrzymywałem na tej scenie i jestem na 90% przekonany, że ma hełm bo widać nawet taką poświatę na tej szybce od hełmu.Ogólnie ten łeb za okrągły mi się wydaje ...Masz rację poczekamy.

davidstar

w 36 jest facet w helmie twarz jakby poparzona od kwasu trzyma go inna osoba niestety nie moge odczytac napisu na czole tam maja nazwiska jest zasloniete

lewandowski09

O, tam był łeb space jokeya,

hr_dooku

no w ambulatorium czy jak to tam nazwac lezy jego glowa chociaz moze to jest czecs skafandra ciekawe

ocenił(a) film na 8
lewandowski09

Doszło do nieporozumienia :) po prostu jeszcze wyżej pisałeś o 39 sec no i na tej się skupiłem, jeśli chodzi o 36sec to zgadzam się w pełni.

davidstar

no wlasnie tez tak myslalem

ocenił(a) film na 7
lewandowski09

Jak się dobrze przyjrzeć to nazwisko tego poparzonego kwasem kończy się na -way, porównując z obsadą, to może być Holloway, czyli Logan Marshall-Green. Ten obok fotela, wygląda mi raczej na człowieka, zauważcie, że stoi na bliższym planie niż sam fotel i dlatego może wydawać się większy. Myślę, że jeszcze nie poznaliśmy prawdziwego oblicza SJ. A podsumowując temat, trailer: miazga. To będzie wielka bomba Scotta.

ocenił(a) film na 7
lewandowski09

0:39 - Mnie to wygląda na człowieka bez hełmu. z normalna głową, bo oni mają takie czepki ściśle przylegajace do głowy przecież.

ocenił(a) film na 8
Charism

wystarczyła zmiana jakości żebym zmienił zdanie, rzeczywiście nie ma hełmu
Dziwny jest ten ktoś z wyglądu , no niby człowiek ale.....musimy czekać na porządny screen

ocenił(a) film na 7
davidstar

W "Alien" fotel Space Jockeya był za duży dla ludzi, musieli się na niego wdrapywać. Ta postać w kadrze stoi tam i zdaje się pasować do rozmiarów fotela i do niego zmierzać. Może to faktycznie Space Jockey?

ocenił(a) film na 7
davidstar

Szkoda tylko, że to nie jest muzyka z filmu... Ale jest swietna. : )

Charism

no fakt masz racje czepki maja aczkolwiek nie wydaje mi sie zeby mial takie cos

ocenił(a) film na 10
lewandowski09

zanalizowałem trailer slajd po slajdzie. i ten typ obok tego działa w 44 sec jest naprawde wyrośniety jak na człowieka

lewandowski09

Specjalnie ludzko nie wygląda, ale z drugiej strony jakoś nie wierzę, by ekipa odpowiedzialna za film zdradzała wygląd SJ już w teaserze. Chyba zdają sobie sprawę, do jak szczegółowych analiz zdolni są zapaleni fani. :)

Świetny teaser, film wskakuje na #2 najbardziej oczekiwanych w 2012 roku.

ocenił(a) film na 6
bratrunks

http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU -720p

bratrunks

no i ta jakosc mi w zupelnosci wystarcza do stwierdzenia ze to nie jest czlowiek oczy czarne i skora jakas sina

ocenił(a) film na 5
lewandowski09

I to wszystko 1 minuta, myślałem że będzie trwał dłużej.

jetli22

no niestety nie popisali sie ale mysle ze niedlugo moze wysjc znacznie dluzszy ale kiedy jak zwlekali z tym to raczej nie predko marzac 2012 kto wie

ocenił(a) film na 7
lewandowski09

To tylko teaser, IMO popisali sie :D Krótki, zwięzły, ale jakżesz mocny i jakzesz treściwy! ;D

bratrunks

http://www.mediafire.com/?1vxhixyv9a3x9v9 1080p

lewandowski09

no i teraz widac wszystko jak na dloni to moze byc czlowiek aczkolwiek jego ubior ma dziwny skafander a i wydaje mi sie ze derelikt startuje widac tumany kurzy ktore sie z pod niego wydobywaja

ocenił(a) film na 7
bratrunks

I o to chodziło! Ja chcę to jak najszybciej zobaczyć w kinie - najpierw sam zwiastun prę razy, a potem film! Nawet na "Watchmen" się tak nie jarałem, jak teraz na "Prometeusza". Sam trailer deklasuje wszystkie nadchodzące premiery tego roku.:)

Szkoda że zapowiedzi zwiastunu tak wiele zdradziły.

Khaosth

no szkoda tez ze nie ma jednej sceny mysle ze tam byl facehuger albo cos podobnego chodzi o zwiqastun w wersji cam

ocenił(a) film na 10
Khaosth

Ja tez zajebiście sie jaram tym filmem.A niech niech mi ktos na premierze w polsce zaleszczy papierkiem w kinie , to go wy*****ole razem z fotelem...

ocenił(a) film na 7
Khaosth

Tak, to jeyny minus trailera.

I miło spotkać kogoś, kto miał Hype'a na Watchmen. : P

Charism

to ja sie dolaczam do klubu fanow wathman jak dla mnie jak narazie to najlepsza ekranizacja komiksu i nie zmienie zdania a wracajac do tematu to jeszcze jedna scena ta z brzuchem tez jej nie ma
http://www.avpgalaxy.net/gallery/thumbnails.php?album=292&page=2 pierwsze zdjiecie od gory jak muslicie to czlowiek,mutant czy moze sj

ocenił(a) film na 10
lewandowski09

mi sie wydaje że to chyba SJ ,bez kombinezonu, wkońcu ta wielka głowa pomnik jest jak by podobna. Ale to jest moja indywidualna ocena

ocenił(a) film na 8
lewandowski09

Skubaniec ma strasznie te łapska jakieś dziwne(przerośnięte), głowa wygląda jakby była łysa mnie to przypomina androida z gry AvP 2 takiego co wygląda jak pudzian , używali giwer w stylu tej co miała Vasquez w dwójce i przeważnie czegoś chronili albo zabezpieczali :) Ale pewnie za bardzo ponosi mnie wyobraźnia. No ale takie mam wrażenie-to musi być android pewnie kazali mu pilnować tego kokpitu.