nie porównywajcie tego filmu z kultowym Obcym a zobaczycie że nie jest taki zły. Natomiast co do
samego filmu to niestety oprócz fajnych efektów ma nie za dużo do zaoferowania, od taka czysta
rozrywka jaką ostatnio raczy nas kino z za oceanu. Scott niestety od jakiegoś czasu nie jest w
formie i to widać. Ten film jest jak guma do żucia, bo znudzeniu i stracie smaku się ją wyrzuca i
tyle.
Ale kto tu mówi o porównywaniu tego filmu z Alienem . Większość osób nie jest zadowolona z tego że nie biegali tam obcy . Tylko z tego że nie był na poziomie obcego żadnej części obcego . Nie miał tego czegoś co straszyło nas w obcym . Oglądnij sobie 1 trailer prometeusza . Zobacz że jest on mroczny co sugeruje że film też taki będzie . A film jest po prostu nudny . Zero emocji i do tego brak strachu a głupoty w tym filmie jest od cholery . On może startować do avp i avp 2 ale nie do obcych nawet do najsłabszej 4 części .
Każdy porównuje ten film z Alienem nawet ty podświadomie :)
dowód: "nie był na poziomie obcego żadnej części obcego . Nie miał tego czegoś co straszyło nas w obcym" [...] "On może startować do avp i avp 2 ale nie do obcych"
Użyłeś aż trzech porównań :)
misiek mówie o klimacie . Porównuje tylko do tej rzeczy . Nie oczekiwałem tam kosmitów itp tylko tej grozy
Uwaga! Mimo iż nadal porównuje nadal twierdzi, że nie porównuje - do tego zaczyna widzieć misie - prawdopodobnie białe...
a ty się zdecyduj - porównujesz czy nie porównujesz??? bo przed chwilą pisałeś cytuje: "nie porównywajcie tego filmu z kultowym Obcym"
Ty to chyba jesteś durny . Film miał być powrotem do korzeni według reżysera . Więc powinien posiadać cechy wcześniejszego filmu . Nie mówi mi o porównywaniu filmów bo tak samo mógł byś się czepiać porównywanie 2 samochodów tego samego producenta . Jeden jest sportowy a drugi jest najtańszym samochodem na rynku . I co z tego ? . To że oczekuje od samochodu taniego tego czegoś co obiecywał producent a nie bubla który tak naprawdę wyszedł
Uważam, że nie powinien posiadać cech wcześniejszego filmu bo to by było kopiowanie... I co mi zrobisz? Jakieś kolejne wyzwisko?
Chyba tylko debil mógłby od Audi A1 wymagać Audi R8 mimo iż producent każdy samochód zachwali.