PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Prometeusz" - spore rozczarowanie dla wielu fanów serii o Obcym
/materiały prasowe
Ten film można określić mianem jednej naukowej bajki i trudno wyszczególnić najbardziej rażący element fabuły.
http://nt.interia.pl/technauka/news-najwieksze-glupoty-naukowe-w-filmach-z-2012- roku,nId,766425

ocenił(a) film na 8

Wychodzi na to, że jesteś największym fanem tego filmu :) Tylko fan przesiaduje na forum filmu i wyszukuje o nim informacje prasowe.
Przebiłeś już dawno wszystkich... Gratuluję.... proponuję nadać ci oficjalny tytuł Największego Fana Filmu Prometeusz :)

użytkownik usunięty
mkveli

"Antyfana" odwracasz kota ogonem, jak zwykle ;)) Przebiłem wszystkich fanów, słyszycie to !?, to wyróżnienie otrzymałem od największego fana Prometheus ;)) Tu spoczął u moich stóp rycerz mkveli, dzielny obrońca prometheus.;))

mkveli

Chłopak cierpi bezrobocie. Skoro wieje nudą to co ma robić? Więc trolluje tylko szkoda że w filmie "Prometeusz".

ocenił(a) film na 10

Dawno nie byłem na tym forum ale to co ty wyprawiasz to nie jest zdrowe.Jutro zrób termin do specjalisty dobrze radzę i życzę powodzenia.

użytkownik usunięty
destroyer_63

Rzeczywiście dawno, pewnie ze 20-30 lat czekałeś na moje komentarze, jak na tak długą przerwę i czas do namysłu, niczym się nie popisałeś, prócz typowej krytyki zgreda ;)) A może ty jesteś ojciec lub dziadek mkveli ? Przyznaj się hehe ;))

ocenił(a) film na 8

Czy nad tobą aby przypadkiem ktoś się nie znęcał psychicznie w dzieciństwie??? Bo zaczynasz powtarzać jego błędy....

użytkownik usunięty
mkveli

Gadasz teraz od rzeczy. Podsumujmy, skończyły wam się argumenty, faktem jest, że film się nie broni, potwierdzeniem tego, są nie tylko nieprzychylne recenzje, ale również brak nagród. Rozumiem waszą frustrację, rozumiem też, ataki na oponentów, totalnie nieuzasadnione. Stając w obronie tego "nieudanego dzieła", tej fikcji i parodii, posuwacie się do mieszania ludzi z błotem, a obdarzacie szacunkiem/kultem martwego bożka, biedni poganie, żal mi was ;))

ocenił(a) film na 8

Ileż razy można wałkować te kaski i glizdę??? Ośmieszasz się już, ale widzę, że spoważniałeś użyłeś tylko jednej emotikony - musiało coś cię ruszyć... :) Twoja podświadomość robi z tobą co chce. Sam nie wiesz co się dzieje, że coś cię tak przykuwa do tego filmu - nie broń się przed tym :)

ocenił(a) film na 5
mkveli

No no ile można, lepiej pojechać dwadzieścia komentarzy o lordbyron bo o prometeuszu nie ma co już pisać jest do dupy i tyle, nie masz nic więcej do powiedzenia skończ i wyjdz a nie prowadzisz analizy ludzi bo tak samo jak sam prometeusz nie masz nic na obrone.

ocenił(a) film na 8
Shambler

o następny pajac z misją....

ocenił(a) film na 5
mkveli

Tak, bo ja mam w ulubionych film pośmiewisko, analizuje ludzi na forum i nazuwam sie mkveli.

ocenił(a) film na 8
Shambler

jeszcze coś ci leży na sercu?

ocenił(a) film na 10

Człowieku czy ty kontrolujesz to co robisz?90% twoich wypocin dotyczy Prometeusza!Zajmij się czymś pożytecznym np ugotuj coś posprzątaj w okół siebie i wewnątrz siebie,znajdź robote,pomóż starszym zrób co kolwiek pożytecznego!Nie truj więcej ! Jasny gwint nie ma na tym forum jakiegoś psychiatry co by tego gościa zdiagnozował i mu pomógł?

użytkownik usunięty
destroyer_63

Załóż okulary i przeczytaj uważnie " Amerykańska kinematografia jest znana z pokazywania głupot oraz ignorancji naukowej. W tym roku nie było inaczej. Serwis PopSci zaprezentował siedem największych naukowo-technologicznych bzdur pokazanych na srebrnym ekranie" To jest wstęp/nagłówek, do największych głupot naukowych. Panimajesz ? ;))

@lordbyron aka Ksiądz3D odpal pitoirynę. A jak nie wiesz co to jest pitoryna to wrzuć u wuja google grafikę.

Jesteś normalny wogóle? Czy tak piszesz sobie aby se tak trollic?

użytkownik usunięty
Atoirtap

To już koniec poganinie, wyznawco martwej religii, dopiąłem swego, zwieńczeniem moich racji są recenzje i brak nagród dla Prometheus, (może liczyć jeszcze na złote maliny), tym postem, kończę i żegnam, możecie teraz, popisywać się własną głupotą, brakiem dobrego gustu do woli ;)) Zobaczymy, czy ktoś zechce głowę sobie wami zawracać, po waszej kompromitacji i wielkiej omyłce, co do wartości tego filmu ;)) Morał, trzeba mieć zamiłowanie do bezmyślnego walenia grochem o ścianę ;)) Życzę powodzenia w tej światłej misji ;))

ocenił(a) film na 8

Alleluja! Nareszcie wystrzelał się tak trzymać.... :) Miejmy nadzieję, że to ulżyło choć trochę twoim cierpieniom :)

głupotą to możesz się ty pochwalić. Oceniasz kogoś że, ma brak dobrego gustu kto jest fanem "Prometeusza"? Ty chyba jesteś nawiedzonym katolikiem. Od dzisiaj masz ksywkę Ksiądz3D więc jak wspominałem odpal "pitorynę" i won z forum filmu "Prometeusz".

ocenił(a) film na 3

W dzisiejszych czasach wszystkie filmie rozczarowywują. Proponuję opuścić kościoły i kina. Może się w końcu obudzą.