PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

A "podli" ludzie chcą zapewne zabić biednych obcych, jak to było w Avatarze ;p

UPADLY_WIDZ

Dobrze, że wszędzie reklamujesz Avatara. Dzięki temu nikt o Avatarze nie zapomni :)

KapitanOrzech

ta avatar jest lepszy od obcego - trzymajcie mnie bo się zabije:-)

ocenił(a) film na 7
cezarywi

No a nie jest? Prawie srałem po gaciach ze strachu jak te wstrętne Na'Vi atakowały ludzi. Jeden z najlepszych horrorów jaki w życiu widziałem.

ocenił(a) film na 6
Charism

Dobre!!!

ocenił(a) film na 6
Charism

Ale naprawdę. Ci Na'vi to okrutni byli, a ludzie tylko chcieli kilka kilo ładnego, szarego kamyka. I tak nam Cameron oszczędził, w scenariuszu było gorzej. Albo taka scena usunięta - ludzie się ewakuują, a fauna Pandory ich zabija do ostatniego i ściąga z Samsonów. Masakra normalnie :/
Ja płakałam :'(

ocenił(a) film na 7
sandy97

Kurde, musze zdobyc rezyserska z tymi cenami. Bo chyba tylko ona da nam prawdziwy obraz tego filmu.

ocenił(a) film na 6
Charism

Cameron mówił, że nie będzie wersji reżyserskiej, ta w kinie to była reżyserska (aczkolwiek różni się od scenariusza). To są usunięte sceny, dodane na edycji kolekcjonerskiej, ale jeśli chcesz tylko dodatkowe sceny, to Ci je wyślę mailem (jak się da, to ma 1.4 GB)

ocenił(a) film na 7
sandy97

No co Ty, komp mi nie pociagnie takiego pliku, poza tym nie mam go gdzie zmieścic. : P Ale dzieki za chęci. ; )

ocenił(a) film na 6
Charism

Spoko :D
mogę Ci wyciąć same sceny z ludźmi (albo tylko z ich zabijaniem), będzie duuużo mniej

ocenił(a) film na 6
UPADLY_WIDZ

Czemu podli? Walczyli o przetrwanie :/
a Prometeusz to będzie B O M B A

sandy97

Atomowo-jądrowa wybuchu o sile rażenia1.000.000. kiloton czy jakoś tak

ocenił(a) film na 6
cezarywi

:/
miałam na myśli, że będzie SUPER.

sandy97

to był taki bonus puszku/ko:-)

ocenił(a) film na 6
użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Porównywać ALIEN i avatar, czy tam PROMETHEU z avatar. hahaha. Nie tak liga. avatar to tylko kolorowa 1 sezonowa bajeczka, gdyby ktoś zapomniał, bo pewnie wielu juz zapomniało tą ciągnącą się w nieskończoność pocahontas w realiach sci-fi.

ocenił(a) film na 6

To są dwa zupełnie inne filmy. Alien jest ambitniejszy niż Avatar, jest bardziej mroczny i Avatar przy nim to cukierkowa opowiastka. Mimo wszystko, ja bardzo lubię obydwa i nie trzeba Avatara obrażać.

sandy97

chyba cię dodoam do ulubionych puszko:-)

ocenił(a) film na 6
cezarywi

miło by było :D

sandy97

dodany/a

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
cezarywi

Sorry podałem zły link. Ten jest właściwy http://www.filmweb.pl/user/Rahabiel/blog/535942

ocenił(a) film na 7
UPADLY_WIDZ

Obcy?
Walczą o przetrwanie?
Znowu??? :)

Brzmi jakbyś nie śledził doniesień i bazował na swoich domysłach i życzeniach. Zwłaszcza w kwestii fabuły.

PS. Reklamy "Avatara" zawsze mile widziane. Czyżby pokuta za tematy o "filmach z fabułą"? ;)